haberci
Efsanevi Üye

Gazipaşa'da Korsan Taşımacılığa Yönelik Geniş Kapsamlı Denetim Gerçekleştirildi
Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası'nın öncülüğünde, Gazipaşa Havalimanı ve D-400 Karayolu üzerinde korsan taşımacılığın önlenmesi amacıyla büyük çaplı bir denetim operasyonu düzenlendi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı VI. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, birçok araç detaylı bir şekilde kontrol edildi. Denetime Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, havalimanı trafik ekipleri ve jandarma trafik ekipleri de destek verdi. Yasal olmayan taşımacılık faaliyetinde bulunan araçlar trafik ekipleri tarafından durduruldu. Toplamda 385 aracın denetlendiği operasyonda, korsan taşımacılık yaptığı tespit edilen 5 araç trafikten men edildi.
Denetimlerle ilgili konuşan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, "Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası olarak uzun zamandır mücadele ettiğimiz korsan taşımacılık sorununa sonunda etkili bir çözüm bulduk. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı VI. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin önderliğinde, Gazipaşa Havalimanı'nda büyük çapta bir denetim gerçekleştirildi. Denetimlere Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı VI. Bölge Müdürlüğü denetim ekipleri yanı sıra, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, havalimanı trafik ekipleri ve jandarma trafik ekipleri de katıldı. Yasal olmayan taşımacılık faaliyetinde bulunan birçok araç trafikten men edildi. Ayrıca kurallara uymayan araçlara da idari para cezası kesildi" açıklamasında bulundu. - ANTALYA