haberci
Efsanevi Üye

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Gazipaşa ve Alanya Gönüllü Arama Kurtarma ekibi ile iş birliği yaparak önemli bir yardım kampanyasına imza attı. Dernek, ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla düzenlediği insani yardım kampanyası kapsamında 31. yardım tırını, dualar eşliğinde Hatay'a uğurladı.
Gazipaşa ve Alanya bölgelerindeki hayırseverlerin büyük desteğiyle hazırlanan yardım tırı, toplamda 2 milyon 500 bin TL değerindeki kıyafet, ayakkabı, ev eşyaları, mobilyalar, yataklar, kuru gıdalar ve un gibi ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımları taşıyor. Tır, Gazipaşa'dan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gitmek üzere yola çıkarak yardımlarını deprem ve savaş bölgelerindeki insanlara ulaştırmak üzere yola çıktı.
Çınar Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Alanya ve Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma ekibinin iş birliğiyle gerçekleştirilen bu anlamlı yardım kampanyası, ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam ediyor. Yardımlar, İnsanı Yardım Vakfı Reyhani Lojistik Merkezi'ne teslim edilerek deprem ve savaş bölgelerindeki insanlara ulaştırılacak. Bu güzel yardım hareketi, her geçen gün daha da büyüyerek ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam edecek.