Son Konular

Gazze'de İsrail saldırısı: 41 sivil öldü

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.227
white.jpg

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik gerçekleştirdiği saldırılarda, insani yardım bekleyen siviller de dahil olmak üzere en az 41 kişi hayatını kaybetti.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şüheda Kavşağı yakınında insani yardım almak için bekleyen Filistinliler, İsrail ordusunun saldırısına maruz kaldı. Nusayrat Mülteci Kampı'ndaki Avde Hastanesi, saldırıda ölen 23 kişinin cenazelerinin ve yaralıların hastaneye getirildiğini duyurdu.

Diğer bir saldırıda ise Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kentinde bulunan bir ev, İsrail uçaklarının hedefi oldu ve 11 kişi yaşamını yitirdi. Cenazeler, Aksa Şehitleri Hastanesi'ne nakledildi.

İHA'ların hedef aldığı bir saldırıda Gazze kentinin batısındaki Şifa Hastanesi çevresindeki siviller arasında 2 kişi ölürken, 10 kişi yaralandı. Kentin doğusundaki Şucaiye Mahallesi'nde gerçekleşen başka bir saldırıda ise bir Filistinli hayatını kaybetti.

Han Yunus kentindeki Sunniyye Camisi yakınlarında toplanan sivilleri hedef alan bir saldırıda 3 Filistinli daha yaşamını yitirdi. Benzer şekilde, Han Yunus'un kuzeyindeki sanayi bölgesinde İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

"Fethiye'de 32 Bin Öğrenci Yaz Tatiline Hazır!"

Almanya'da Üretici Fiyatları Mayıs'ta Yüzde 1,2 Azaldı

Benzer Konular

İsrail saldırıları sonucunda Gazze Şeridi'nde en az 52 kişi hayatını kaybetti. Saldırılar sırasında insani yardım bekleyen siviller de hedef alındı. Filistin Kızılayı'ndan alınan bilgilere göre, Şüheda Kavşağı yakınında bekleyen Filistinlilere yapılan saldırıda 23 kişi öldü ve birçok yaralı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde sabahtan bu yana devam eden saldırılarında 54'ü sözde insani yardım dağıtım noktalarında olmak üzere 76 Filistinli hayatını kaybetti. Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusunun, Gazze kentinin kuzey doğusundaki Raşid...
Cevaplar
1
Görüntüleme
22
İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde sabahtan bu yana devam eden saldırılarında 54'ü sözde insani yardım dağıtım noktalarında olmak üzere 76 Filistinli hayatını kaybetti. Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusunun, Gazze kentinin kuzey doğusundaki Raşid...
Cevaplar
1
Görüntüleme
18
İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırıları ve top atışları sonucunda en az 40 Filistinlinin hayatını kaybettiği bildirildi. Gazze kentinin Tuffah Mahallesi'nde bulunan Şaban er-Riys Okulu yakınlarında yaşanan olayda, insansız hava aracının hedef aldığı siviller arasında 10 kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda aralarında yardım almak için bekleyenlerin de bulunduğu 84 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Hastane kaynakları ve görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
  1. Konular

1. 1.281.070
  2. Mesajlar

1. 1.678.385
  3. Kullanıcılar

1. 31.743
  4. Son üye

Geri