Son Konular

Gazze'ye İnsani Yardım Tırları Ulaştı

Credits
1.258.135
album-gazzeliler-gida-yardimi-icin-uzun-kuyru-18783763_amp.jpg

Gazze'de insanların yardım malzemelerine erişimini sağlayan tırların girişiyle birlikte, Filistin halkı yardımları alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Gazze, 24 Haziran - Insani yardım tırlarının Gazze Şeridi'ne girişiyle birlikte, Filistinliler, yardım malzemelerine ulaşabilmek adına uzun kuyruklar oluşturdu. Bu olay, Gazze'deki insanların yardıma olan ihtiyacını bir kez daha gözler önüne serdi. Gazze'de insani yardım tırlarının girişiyle birlikte, Filistin halkı yardım malzemelerine ulaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Bu manzara, Gazze'deki yardıma muhtaç insanların çaresizliğini bir kez daha ortaya koydu. Gazze'ye yapılan insani yardımların halk arasında nasıl bir umut ve heyecan yarattığı bir kez daha görüldü. Gazze'de yaşayan insanlar, yardım malzemelerine ulaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Bu manzara, Gazze'deki yardıma muhtaç insanların ne kadar büyük bir umutla beklediğini gözler önüne serdi. Gazze'de insani yardım tırlarının girişiyle birlikte, Filistin halkı yardım malzemelerine ulaşabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Bu durum, Filistinlilerin yardıma olan ihtiyacını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bilecik'teki Öğretmenlere Onur Belgesi Takdim Edildi

Trump, İsrail'e İran Konusunda Uyardı!

1. Konular

1. 1.282.773
  2. Mesajlar

1. 1.683.491
  3. Kullanıcılar

1. 32.172
  4. Son üye

Geri
Üst Alt