Son Konular

Gebzenin Kaç Mahallesi Var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Gebze ilçesinde Gebzenin Kaç Mahallesi Var? sorusu oldukça merak edilen bir konudur. Gebze'nin mahalle sayısı hakkında bilgi almak isteyenler için bu yazı oldukça faydalı olacaktır. Gebze, Kocaeli iline bağlı bir ilçe olarak Marmara Bölgesi'nde yer almaktadır. Gebzenin kaç mahallesi olduğunu öğrenmek için resmi kaynaklardan veya belediyenin internet sitesinden bilgi alabilirsiniz. Gebze'nin mahallelerinin isimleri ve sayıları sürekli olarak güncellenmektedir. Bu nedenle en güncel bilgilere ulaşmak için resmi kaynakları takip etmek önemlidir. Gebze'de yaşayanlar ve ilçeyi ziyaret etmek isteyenler için mahallelerin sayısı ve isimleri önemli bir bilgidir.
İçindekiler

Gebze, Kocaeli iline bağlı bir ilçedir ve toplamda 19 mahallesi bulunmaktadır. Bu mahalleler şunlardır: Adem Yavuz, Ahmediye, Akse, Alemdar, Atatürk, Barbaros, Çayırova, Cumhuriyet, Eskihisar, Fatih, Güzeller, Hacı Halil, İnönü, Karadeniz, Kızılay, Mimar Sinan, Osman Yılmaz, Sakarya, Şekerpınar.

Gebze ilçesinin en büyük mahallesi hangisidir?

Gebze ilçesinin en büyük mahallesi Çayırova Mahallesi'dir. Bu mahalle, ilçenin en yoğun nüfuslu ve en gelişmiş bölgelerinden biridir.

Gebze ilçesinin en küçük mahallesi hangisidir?

Gebze ilçesinin en küçük mahallesi Ahmediye Mahallesi'dir. Bu mahalle, ilçenin tarihi ve kültürel açıdan önemli bir bölgesidir.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Kocaeli Üniversitesi yer almaktadır?

Kocaeli Üniversitesi, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde yer almaktadır. Üniversite, ilçenin eğitim ve araştırma hayatına önemli katkılar sağlamaktadır.

Gebze ilçesinde hangi mahallede OSB (Organize Sanayi Bölgesi) bulunmaktadır?

Gebze ilçesinde Şekerpınar Mahallesi'nde OSB (Organize Sanayi Bölgesi) bulunmaktadır. Bu bölge, birçok sanayi kuruluşuna ev sahipliği yapmaktadır.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Teknik Üniversitesi yer almaktadır?

Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde yer almaktadır. Üniversite, teknoloji ve mühendislik alanında eğitim veren bir kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Center alışveriş merkezi bulunmaktadır?

Gebze ilçesinde Barbaros Mahallesi'nde Gebze Center alışveriş merkezi bulunmaktadır. Bu alışveriş merkezi, ilçenin en popüler alışveriş noktalarından biridir.

Gebze ilçesinin en eski mahallesi hangisidir?

Gebze ilçesinin en eski mahallesi Eskihisar Mahallesi'dir. Bu mahalle, tarihi ve kültürel mirasa ev sahipliği yapmaktadır.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Belediyesi yer almaktadır?

Gebze Belediyesi, Gebze ilçesinde Atatürk Mahallesi'nde yer almaktadır. Belediye, ilçenin yönetimini ve hizmetlerini yürütmektedir.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunmaktadır?

Gebze Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde bulunmaktadır. Hastane, sağlık hizmetleri sunan önemli bir kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Teknik Lisesi yer almaktadır?

Gebze Teknik Lisesi, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde yer almaktadır. Okul, teknik ve mesleki eğitim veren bir kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Emniyet Müdürlüğü bulunmaktadır?

Gebze Emniyet Müdürlüğü, Gebze ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunmaktadır. Bu müdürlük, ilçenin güvenliğinden sorumlu kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Adliyesi yer almaktadır?

Gebze Adliyesi, Gebze ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde yer almaktadır. Bu adliye, hukuki işlemlerin yürütüldüğü önemli bir kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Ticaret Odası bulunmaktadır?

Gebze Ticaret Odası, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde bulunmaktadır. Bu odada, işletmelerin ticari işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü yer almaktadır?

Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde yer almaktadır. Bu müdürlük, ilçenin eğitim ile ilgili işlerinden sorumlu kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Halk Eğitim Merkezi bulunmaktadır?

Gebze Halk Eğitim Merkezi, Gebze ilçesinde Barbaros Mahallesi'nde bulunmaktadır. Bu merkez, halkın eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan bir kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Spor Kompleksi yer almaktadır?

Gebze Spor Kompleksi, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde yer almaktadır. Bu kompleks, spor faaliyetlerinin gerçekleştirildiği bir tesistir.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Teknoloji Fakültesi yer almaktadır?

Gebze Teknoloji Fakültesi, Gebze ilçesinde Çayırova Mahallesi'nde yer almaktadır. Fakülte, teknoloji ve mühendislik alanında eğitim veren bir kurumdur.

Gebze ilçesinde hangi mahallede Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) yer almaktadır?

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), Gebze ilçesinde Şekerpınar Mahallesi'nde yer almaktadır. Bu bölge, birçok sanayi kuruluşuna ev sahipliği yapmaktadır.

Gebze'de toplamda 14 mahalle bulunmaktadır.
1. Kızılay Mahallesi: Gebze'nin en büyük mahallesidir.
2. Barbaros Mahallesi: Gebze'nin merkez mahallelerinden biridir.
3. Osman Yılmaz Mahallesi: Gebze'nin gelişmekte olan bir mahallesidir.

4. İstasyon Mahallesi: Gebze'nin ulaşım açısından önemli bir noktasında bulunur.
5. Şekerpınar Mahallesi: Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nin yakınındadır.
6. Acısu Mahallesi: Gebze'nin yeşil alanlarına sahip olan mahallelerinden biridir.
7. Eskihisar Mahallesi: Gebze'nin tarihi dokusunu koruyan bir mahalledir.
8. Yeni Mahallesi: Gebze'nin yeni yapılanma projelerinin yoğun olduğu bir mahalledir.

E-Tebligat Süresi Nasıl Hesaplanır?

T

Selçuk Üniversitesi Kayıt Yenileme Ne Zaman?

1. Konular

1. 1.264.496
  2. Mesajlar

1. 1.661.386
  3. Kullanıcılar

1. 31.300
  4. Son üye

Geri
Üst Alt