Son Konular

Gecen Yaz Ne Yaptigini Hala Biliyorum 3?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Geçen Yaz Ne Yaptığını Hala Biliyorum 3?

I Know What Did Last Summer serisinin üçüncü filminde bir grup genç Colorado'nun küçük bir kasabasında korku dolu anlar yaşar. Hazırladıkları geleneksel 4 Temmuz şakası kazayla en iyi arkadaşlarından birinin ölümü ile sonuçlandığında gençler kendi aralarında bu sırrı sonsuza kadar saklayacaklarına yemin ederler.

Ne Yaptığını Hala Biliyorum konusu?

Ne Yaptığını Hala Biliyorum konusu?
Korkunç olayların üzerinden geçen zamandan sonra Julie, üniversiteye başlamıştır. Hala eski karabasanları görmeye devam ederken Will adlı bir çocukla tanışır. Julie'nin diğer arkadaşı Karla ise Bahama adalarına dört kişilk bir bilet kazanınca, hep beraber tatile giderek kötü olaylardan tamamen unutmalarını teklif eder.

I Know What You Did Last Summer kaç bölüm?

15 Ekim 2021'de yayınlanan Amazon Prime Video orijinal içeriğidir. İlk sezonu toplamda 8 bölümden oluşan dizi, korku, gerilim ve gizem türlerinde. Dizinin yönetmenliğini Craig William Macneill üstlenirken, senaryosu Lana Cho, Lois Duncan, Gary Tieche ve Sara Goodman tarafından kaleme alındı.

Geçen Yaz hangi şehirde çekildi?

Geçen Yaz hangi şehirde çekildi?
Ozan Açıktan hem sorularımızı yanıtladı hem de atmosferin inşa edilmesinde büyük rol oynayan 90'lardan detayların, kişisel tarihindeki yerinden bahsetti. 90'lı yılların Bodrum'unu mesken tutan bir film Geçen Yaz.

Geçen Yaz konusu nedir?

Özet. 16 yaşında bir genç olan Deniz için bu yaz diğerlerine göre bambaşkadır. Her yıl ailesinin yazlığına giden Deniz, burada gönlünü Aslı adında genç bir kıza kaptırır. Aslı ile yakınlaşmaya çalışan Deniz, bu sırada yakışıklı bir genç olan Burak'ın da Aslı'dan hoşlandığını fark eder.

Geçen Yaz filmi nerede çekilmiş?

Geçen Yaz filmi nerede çekilmiş?
Bodrum'da olduğumuz ve oyuncularımızın takvimi uyabildiği için geçen yaz, "Geçen Yaz"ı çektik. Filmin en dikkat çeken yanlarından biri de ekranlarda pek görmeye alışık olmadığımız oyuncuların başrol veya yan rollerde yer alması.

Merhaba! "Geçen Yaz Ne Yaptığını Hala Biliyorum 3" hakkındaki bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederiz. Film serisi gençlerin yaşadığı korku dolu anları konu almaktadır. Ayrıca "Ne Yaptığını Hala Biliyorum" filminin konusu ve detayları hakkında da bilgi vermişsiniz. "I Know What You Did Last Summer" dizisi ise 8 bölümden oluşuyor ve korku, gerilim ve gizem türlerinde izleyicilere sunuluyor. Geçen Yaz filminde ise Bodrum'un atmosferi ve 90'lı yılların detayları ön plana çıkıyor. Ayrıca, "Geçen Yaz" filminin konusu da genç bir karakter olan Deniz'in yaşadığı yaz aşkını anlatmaktadır. Bodrum'da çekilen filmin, oyuncu kadrosundaki dikkat çekici isimlerle ve farklı oyunculuk performanslarıyla izleyicilerin ilgisini çektiğini belirtmişsiniz. Her türlü sorunuzu memnuniyetle cevaplamaktan mutluluk duyarım. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa sormaktan çekinmeyin!

Kemal Sunal inatci filmi hangi koyde cekildi?

Jisoo simdi ne yapiyor?

1. Konular

1. 1.263.108
  2. Mesajlar

1. 1.659.681
  3. Kullanıcılar

1. 31.276
  4. Son üye

Geri
Üst Alt