Son Konular

Gecenin Sessiz Fısıltısı

Credits
1.230.245
Gecenin Sessiz Fısıltısı

Bir gece vakti, yıldızlar parlar,
Gökyüzü sanki bir rüya misali,
Kalbime fısıldar, sessizce çağırır,
Bu gece, diyorum, her şey mümkün sanki.

Yıldızlar düşer usulca, gözlerime,
Bir sevda masalı misali parlar,
Her parıltı, bir anı, bir umut,
Gönlümde çiçekler açar, aniden canlanır.

Gecenin karanlığı, sarar beni usulca,
Yıldızlardan halı serer, yollarıma,
Hayallerle dolu, bu yolculukta,
Kalbimden yükselen, bir sevda türküsü var.

Karanlık içindeki bu aydınlık,
Gökyüzünde parlayan, yıldızlar kadar gerçek,
Her parıltı, kalbime dokunan,
Ve hayat, işte bu kadar güzel gecelerde.

Zamanın Fısıldadığı Ezgiler

Kaderin Çizgilerinde Dönüşler

Benzer Konular

Evrenin Sessiz Fısıltısı Gecenin koynunda yıldızlar dans eder, Sonsuz bir umudun parıltısı içimde. Kaybolmuş düşlerimin izini sürerken, Kalbim atar durmaz, bir ritim yıldızlar ile. Karanlık kucaklarken yeryüzünü usulca, Sırlar fısıldar rüzgar, geceye adanmış. Bir yıldız kayar, düşlerime...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Sevda yüklü bulutlar dolanır gökyüzünde, Hasretin rüzgarı, esip durur gönlümde. Her damla bir tutam sevgi taşır, Kalbime düşer, usulca kanat açar. Gecenin karanlığında yıldızlar saklı, Bulutlar, ansızın gözlerime baklı. Bir fısıltı gelir, sessizliğin dilinden, [Yüklenir umutlar], boşalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızlarla Dertleşmek Gecenin karanlığında, bir yıldız parlayınca, İçimde bir huzur, sanki yıllar akınca, [Gözlerim gökyüzünde, sessiz bir melodiyle], Kalbim yıldızla dolu, gecenin derinliğinde. Bir yıldız bana fısıldar, usulca sır verir, Geçmişin izlerini, geleceğe taşır, Sonsuz evrende bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yıldızlarla süslü bir yaz gecesi, Kokusu yayılan bahçelerde, serin bir esinti. Kalbimde yankılanan özlemler, Ruhumu okşayan tatlı bir melodi. Gökyüzü deniz, yıldızlar gemi, Fırtınasız bu gece, yüreğimdeki tüm hevesleri eritir. Sevda dolu bakışlarla parıldar, Gecenin karanlığında usulca süzülür...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Bir gölge fısıldar, gecenin karasında, Kaybolmuş aşklar yankılanır ruhumda. Gökyüzü yıldızlarla süslenirken usulca, Sevda dolu anılar canlanır, kalbimde saklıca. Elveda demek zor gelir bazen, Birlikte paylaşılan sonsuz düşlere rağmen. Sessiz bir rüzgar eser, sarar bedenimi, Sözsüz bir şarkı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.725
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri