Son Konular

Gecenin Sessiz Işıltısı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.521
Gecenin Sessiz Işıltısı

Bir yıldız kaydı gecenin zifir karasında,
Sessizce fısıldadı kalbime duygularını,
Göz alıcı parıltısıyla, kendi yolunda,
Bana gösterdi hayatın anlamlarını.

Kendi ışığımda buldum huzur,​
Karanlıklar içinde yitip gitmeden,
Her adımda, kendime doğru bir yol,
Yıldızlar rehberim, yönüm belli.

Parlayan gözlerimde geceye inat,
Kendimi buldum, yalnızlığımla dost,
Bir gecede parlayan, sonsuz umut,
Kalbimde yankılanan sonsuz bir ses.

Kendi yıldızımın altında durup,
Yağmur damlalarıyla yıkandım safça,
Parıltısında, kendi içimde buldum,
Duygularımın en derin, en sessiz halini.

Gökkuşağının Fısıldadığı Renkli Düşler

Zamanın Sessiz Tanıkları

Benzer Konular

Yıldızların Fısıldadığı Aşk Gecenin karanlığında yıldızlar dans eder, Usulca kalbime düşerler, sessiz ve derin. Bir yaz gecesi, parlayan aşkın ifadesi, Gökyüzü bir sır perdesi, duygular serin. Ay ışığı yolumu aydınlatırken usulca, Kalbimde yanan mum gibi, titrek ve ince. Her yıldız bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Bir fırtına kopar içimde, sessiz ve derin, Kalbimin yarasıdır, duyguların izleriyle dolu, Her gece yıldızlara fısıldar, Kırık dökük cümlelerle kalbe işlenen çığlığı. Zamanın sessizliğinde kaybolmuş bir aşk, Anılar, suya düşen gölgeler gibi, Her damla gözyaşı, anlatır hikayemi, Gökyüzüyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Geceye serilmiş yıldızlar kadar uzak, Bir an, bir nefes, bir bakış kadar yakın. Kalbimde yankılanan sessiz bir çığlık, Zamanın ötesinde, seninle ilk buluşmak. Ağır ağır süzülen zaman perdesi, Yılların ardında saklı bir tebessüm, Gözlerimde parlayan o ilk hevesi, Sana kavuşan kalbimin en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yıldızların Fısıldadığı Gece Bir gece yarısı, sessizlikte kaybolmuşum, Düşler denizinde, yıldızlarla dolmuşum. Yürekten gelen ezgilerle sarılı, sarmalanmış, Gözlerimde bir parıltı, sonsuzlukla buluşmuşum. Gökyüzü bir örtü, düşlerimi saklayan, Her yıldız bir umut, kalbimi aydınlatan. Yalnızlığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.964
  2. Mesajlar

1. 1.678.212
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri