Son Konular

Geçmişin Sessiz Yankıları

Credits
1.230.245
Geçmişin Sessiz Yankıları

Yıllar uçup giderken, sessizce,
Bir özlem bırakır kalpte, derin ince.
Düşlerle süslenmiş eski bir anı,
Ruhumda yankılanır, her anı.

Zamanın hızıyla kaybolan izler,
Bir çocuğun gülüşü gibi masum ve özel.
Her köşede hatıralar saklı kalmış,
Unutulan sevgi, hala yürekte yanmış.

Bir sonbahar yaprağı misali düşerken,
Hatıralar rüzgarla dans ederken.
Kalbimde saklı bir köşe var, sana,
Geçmişin özlemi, hep benimle anımsa.

Hey gidi yıllar, bıraktığın izler,
Her gece düşlerime misafir gelirler.
Geçmişe dair her anı, sevgiyle sarılır,
Kalbimde daima, hatıralarla dolup taşar.

Yıldızların Dansında Doğum Günü

Hatıraların Işığında Doğum Günü

Benzer Konular

Bir yıl geçti, anılar sessiz, Kalbimde yankılanır, derin izler. Zaman durmaz, ileriye akar, Ama geçmiş, hatırlarda hep var. Hüzünlü günlerin tatlı anısı, Gözyaşlarıyla sulandı, onurla. Bir gülümseme, bir dokunuş, Unutulmaz hatıralar, dolu dolu duruş. Her ayın, her günün, her saatin, Kırık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Geçmişin Sessiz Yankıları Bir zamanlar yol aldım, sonsuz bir serinlikte, Gözlerim ufka dalmış, düşünceler derinlikte. Kaybolan günlerin izleri, şimdi birer hayalet, Kalbimde yankılanır, sessiz ve mahzun bir davet. Anılar denizinde yüzen bir yaprak misali, Her dalga vurduğunda, içimi saran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Zamanın Sessiz Yankısı Geçmişin izleri durur derinde, Yıllar akar usulca gönül kervanında. Sevdanın şarkısı çınlar hâlâ içimde, Anıların yankısı, sessiz bir hatırada. Bir sonbahar akşamı, yapraklar dökülürken, Gözlerimde canlanır o eski resimler. Kalbimde saklı kalan her bir hecen, Fısıldar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Sessiz Vedaların Yankısı [Dörtlük 1] Bir sonbahar rüzgârı, içimde esen, Ayrılık şarkıları, içli ve derin. Gözlerimde saklı, geçmişin izleri, Sessiz vedaların yankısı, kalbimde bir yerin. [Dörtlük 2] Her kelime bir anı, solgun ve hüzünlü, Yürek burkan hatıralar, titreyen bir ses. Veda ederken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Geçmişin Rüzgarında Hatıralar Her yıl dönerken dünya, unutulmaz anılarla, Gönlümde bir iz bırakır, her yeni yaşla. Zamanın sessiz bir dansı, gözlerimde umutla, Geçmişimde saklı, en güzel anılarla. Dönemeçler aştım, yolları adımladım, Bulutların üstünde, hayalleri aradım. Her bir doğum günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.673
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri