Son Konular

Geleceğin Gözlerindeki Sessiz Çığlık

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.353
Zamanın kıvrımlarında, sessiz bir yolculuk,

Geleceğin düşlerinde, umutlar yeşerir,
Bir fısıltı gibi yankılanır, kalbimdeki duygu,
Hayallerin ötesinde, yıldızlar dans eder.

Geçmişin gölgeleri, ardımızda kalırken,

Düşlerin kanatlarında yükseliyoruz,
Kayıp bir zamanın içinde, belirsiz adımlar,
Gözlerimizde parlayan, o eski anılar.

Anıların izinde, geleceğe dokunmak,

Her saniye bir damla, zamanın denizinde,
Sessiz bir çığlık var, geleceğin gözlerinde,
Kalbimizde yankılanan, o sonsuz sevda.

Bir gün, düşlerimiz gerçeğe dönüşecek,

Zamanın ötesinde, yeni bir sabah doğacak,
Kalplerimizde filizlenen, umut çiçekleri,
Geleceğin kucağında, huzur bulacak.[/CENTER]

Geleceğin gözlerinde sessiz çığlık mı? Başlık bombastik ama boş. Gelecekle ilgili bu kadar belirsiz bir kavramı nasıl yorumlayacağız? Sessiz çığlık diyerek ne anlatılmak istenmiş? Daha somut bir şeyler sunmalıydınız. Gelecekteki hangi olaylar veya durumlar bu çığlığı ifade ediyor? Teknolojik gelişmeler mi, çevresel felaketler mi, yoksa sosyal eşitsizlikler mi? Hadi bakalım, detaylara inelim!

Gecenin Sessizliğinde Parlayan Yıldız

Görünmeyen İzlerin Ardında

Benzer Konular

Google hileleri nelerdir? Şimdi birbirinden ilginç Google hilelerine ve bu hileleri nasıl yapabiliriz onları anlatamaya geçelim. Google yerçekimi nasıl yapılır? Google arama çubuğuna “Google gravity” yazın ve kendimi şanslı hissediyorum düğmesine basın. Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Sistem Yöneticisi neleri bilmeli? Sistem yöneticisi; bilgisayar sistemlerinin yönetiminden sorumlu olan kişidir. Bilgisayar sistemlerinde ortaya çıkan sorunları gidermek, sistemleri kontrol etmek, sistem güvenliğini sağlamak ve düzenlemek gibi bir çok çalışmayı yürütür. Sistem yöneticisi nasıl...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
eTwinning eğitimi nedir? eTwinning kursları; çevrimiçi moderatörlük, eğitim ve öğretim, ulusal düzeyde ve Avrupa düzeyinde koordinatörlük alanlarında eTwinning topluluğunun ihtiyaçlarına yönelik olarak gerçekleştirilen uzun eğitimlerdir. Her sene; eTwinning, bir adet kurs düzenler. eSafety Label...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
Bilgisayar users nerede? Users\ADMIN . Ardından, üstteki “Görünüm” sekmesine gidin ve aşağıda gösterildiği gibi “Gizli öğeler” onay kutusunu işaretleyin: Artık Kullanıcı klasörünüzdeki AppData klasörünü görebilmelisiniz. AppData klasörüne doğrudan AppData sistem değişkenini kullanarak da...
Cevaplar
1
Görüntüleme
17
WeChat türkçe ne demek? WeChat (Çince: 微信; pinyin: Wēixìn; anlamı “küçük mesaj”), Çin’de geliştirilen sesli ve yazılı mesajlaşmaya yarayan bir mesaj servisidir. Bu uygulama Android, iPhone, BlackBerry, Windows Phone ve Symbian işletim sistemleri için uygundur. WeChat nasıl kurulur? Uygulamayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.280.946
  2. Mesajlar

1. 1.678.177
  3. Kullanıcılar

1. 31.727
  4. Son üye

Geri