Gelin evini sunan sanatci kimdir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
3.021
Meslek
Webmaster

Gelin evini sunan sanatçı kimdir?

Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel kimdir? Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.
18 Mart gelin Evi'nde kim kazandı?
Peki bu hafta Gelin Evi'nde kim kazandı? GELİN EVİ KİM KAZANDI? 14 Mart – 18 Mart haftasında yarışan gelinler arasında birinci olan isim Nur oldu.
Gelin Evi'nde bugün kim 1 oldu?
Aslıhan Hünel'in Libas'a verdiği puanı açıklamasıyla birlikte birinci ortaya çıktı. Haftanın üçüncü günü yarışan Ezgi Çakmak 45 puanla haftanın birincisi, Libas ise 43 puanla 2'nci oldu. Gelin Evi 843.

Gelin evinin sunucusu Aslı kaç yaşında?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir.
Gelin evinin eski sunucusu kim?
1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.
Gelin evi dış ses kim 2021?
Gelin Evi programının dış sesi "Doğancan Özadlı" 'dır. Doğancan Özadlı ünlü radyo programcısıdır.
Bölümünde; 30 yaşında, 3 yıllık evli Pınar Karabulak'ın evine konuk olundu. Karabulak, 34 puanla gününü tamamladı. Gelin Evi birincisi kim oldu? Gelin Evi birincisi haftanın üçüncü gün yarışmacısı Pınar Karabulak oldu.
Gelin Evi'nde altınları kim aldı?
Gelin Evi'nin 809. Bölümünde; Bu haftanın ve 10 Çeyrek Altını kazanan gelini Göknur Hanım oldu.
Aslı Hünel ve abisi neden küs?
Bir süredir Aslı Hünel'le arası açık olan Saruhan Hünel, kız kardeşinin Savaş Yurtsever ile evlenmesini istemiyordu. İddialara göre, Aslı Hünel'in bu evliliğe karşı çıkan Saruhan Hünel'e "Ben onu seviyorum ve evleneceğim. Bu benim özel hayatım" diye rest çekmesi ağabey kardeşin arasındaki iplerin kopmasına neden oldu.

Aslı Hünel kiminle evlendi?

Savaş YurtseverAslı Hünel / Eşi (e. 2018)
Gelin evi programinin dış ses kim?
GELİN EVİ DIŞ SES KİMDİR? Gelin Evi programının dış sesi "Doğancan Özadlı" 'dır. Doğancan Özadlı ünlü radyo programcısıdır.
Geçen hafta gelin evi birincisi kim?
Haftanın birincisi Pınar gelin oldu!

Gelin evi son hafta kim kazandı?

Haftanın birincisi Esra Hanım oldu… Haftanın ilk günü yarışan ve toplamda 34 puan alan Esra Kurnaz, haftanın birincisi oldu.
4 Mart gelin evi kim birinci oldu?
Haftanın birincisi ilk gün yarışmacısı Roman Gelini Esra Yamacı oldu. Gelin Evi'nin 810. Bölümünde (1.gün) 23 yaşında, 8 aylık evli Esra Yamacı'nın evine konuk olundu.

Lame ne anlama gelir?

Suna Pekuysal in kizi kimdir?

1. Konular

1. 1.282.106
  2. Mesajlar

1. 1.681.325
  3. Kullanıcılar

1. 31.968
  4. Son üye

Geri
Üst Alt