Son Konular

Genç Maceraperest: 12 Yaşındaki Bedirhan, Yamaç Paraşütü Tutkusu!

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.399
white.jpg

Konya'da yamaç paraşütüne ilgi duyan 12 yaşındaki Bedirhan Tosun, milli takım hayaline babasının desteğiyle bir adım daha yaklaşıyor.

Bedirhan, yamaç paraşütü sporuna babasıyla başladıktan sonra kendi başına da uçmaya başladı. Konya ve Antalya'nın muhteşem manzaralarını gökyüzünden izleme şansı bulan genç sporcu, bu alanda kendini geliştirmek için azimle çalışıyor.

Babasıyla birlikte eğitimlerine devam eden Bedirhan, yamaç paraşütü pilotu olan babasıyla uzun yıllardır havada süzüldüğünü belirtiyor. Bedirhan, "Babamla birlikte 3 yaşından beri uçuyorum. Her zaman babamın izinden gitmek istedim. Şimdi ise kendi başarı hikayemi yazmak istiyorum." diyor.

Bedirhan, bazı günler saatlerce havada geçirdiği zamanı, babasıyla birlikte eğitimlerine odaklanarak geçirmeyi tercih ediyor. Hedefi ise milli sporcu olup yarışmalara katılmak. Bedirhan, "İlk olarak babamı tandem uçuşa çıkardım. Şimdi ise hedef yarışlarına odaklanarak milli takıma girmek istiyorum." diyor.

Baba Mehmet Tosun, yamaç paraşütü tutkusunu oğluyla paylaşmanın keyfini yaşıyor. Bedirhan'ın hızla öğrenmesinden ve gelişmesinden gurur duyan baba Tosun, "Oğlum gerçekten uçmaktan keyif alıyor. Şu ana kadar 500'den fazla uçuş gerçekleştirdi. Onun azmini ve tutkusunu görmek beni mutlu ediyor. Sistemli bir şekilde ilerleyerek hedeflerine ulaşacağına inanıyorum." diyor.

Bedirhan Tosun'un hedefleri doğrultusunda ailesiyle birlikte kararlılıkla ilerlemeye devam edeceği kesin. Türkiye Hava Sporları Federasyonu'nun düzenlediği yarışmalara katılarak milli takımın bir parçası olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Mersin: Tarihin ve Lezzetin Buluşma Noktası!

Türkiye, Kritik Çip Üretiminde Milli Hedefler Belirliyor

1. Konular

1. 1.281.086
  2. Mesajlar

1. 1.678.422
  3. Kullanıcılar

1. 31.746
  4. Son üye

Geri
Üst Alt