Son Konular

Genç öğretmen sesini sosyal medyadan duyurmuştu: Takıntılı sevgili kıskıvrak yakalandı!

Credits
1.230.245
631

Alınan bilgiye göre, Mersin'in Silifke ilçesinde bir ortaokulda öğretmen olduğu öğrenilen Ayşe Sarıkaya, eski erkek arkadaşının tehditlerinden korktuğu için ağlayarak video çekti. Videoda yaşadıklarını anlatan genç öğretmen, ölmek istemediğini belirterek sosyal medyadan emniyet güçlerini etiketleyerek yardım istedi. Videonun sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Mersin ve Adana polisi harekete geçti. Ekiplerin çalışmasında eski sevgili M.O.'nun Adana'da olduğu belirlendi. Şüpheli, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Mersin'in Silifke ilçesinde bir ortaokulda öğretmen olarak görev yapan Ayşe Sarıkaya'nın yaşadığı korkunç olay gerçekten üzücü. Eski erkek arkadaşı tarafından tehdit edilmesi üzerine duyduğu korku ve çaresizlik, sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile kamuoyuna yansımış. Kendisini tehlikede hisseden genç öğretmenin bu adımı atarak yardım talep etmesi, ne yazık ki günümüzde sıkça karşılaşılan bir durum haline gelmiş durumda.

Sosyal medyada hızla yayılan video sonrasında Mersin ve Adana polisinin harekete geçmesi, Ayşe Sarıkaya'nın güvenliğini sağlamak adına önemli bir adım olmuş. Eski sevgilinin Adana'da olduğunun belirlenmesi ve hızlı bir şekilde yakalanması, emniyet güçlerinin ciddiyeti ve etkinliğini gösteriyor.

Bu tür durumlar karşısında korku ve çaresizlik içinde kalan herkesin, benzer şekilde sosyal medya aracılığıyla yardım talep etme hakkı olduğunu unutmamak gerekir. Emniyet güçlerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde Ayşe Sarıkaya'nın can güvenliği korunmuş olması, umarım benzer durumdaki diğer insanlara da cesaret verecek nitelikte bir örnek teşkil eder.

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.633
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri
Üst Alt