Modoratör
New member
Gerçek Frozen nasıl yapılır?
Frozen Nasıl Yapılır?
- Servis edilecek bardağı tamamen buzla doldurun,
- ¾'ü kadar soğuk su ilave edip blenderın haznesine boşaltın.
- 3 pompa (45 ml) Monin meyve püresi ilave edin,
- Buzlar tamamen kırılıncaya kadar blenderda karıştırın.
- Taze meyvelerle süsleyerek servis edin.
Frozen içinde alkol var mı?
Frozen yapımında istenirse alkol de kullanılabilir. Alkolü sadece tat vermesi için az miktarda ilave etmek içeceğin daha leziz olmasını sağlar.
Dondurmalı Frozen nasıl yapılır?
Dondurmalı Frozen nasıl yapılır?
Kavun, muz ve buzu rondodan geçirip servis bardağına alıp üzerine 1 top vanilyalı dondurmayı ekleyip bekletmeden servis edin. Frozene yakışan en güzel dondurma çeşidi vanilyalı olanıdır, tarif 1 kişiliktir.
Frozens nedir?
Frozens nedir?
İngilizce bir kelime olan "frozen" Türkçe'de; Sıfat olarak kullanıldığında; "donmuş, dondurulmuş, soğuk, donakalmış, kesin, değişmez" anlamına gelmektedir.
Frozen buzu nasıl yapılır?
Birçok meyveden hatta sebzeden kolaylıkla frozen yapabilirsiniz. Mantık çok basit; buzdolabında soğutulmuş meyve, buz ve isteğe göre limon suyu, toz şeker ya da bal gibi tatlandırıcıların karışımı. İstediğiniz miktarda meyve ve buzu blenderdan geçimeniz yeterli.
Elmalı Frozen nasıl yapılır?
Kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarttığınız elmaları, buzları ve bir miktar su ya da elma suyunu rondoya koyup çekin. Eğer küçük bardak yapacaksanız 2 kişiye 1 elma olarak ayarlayın. Buzlar erimeden hızlıca servis edin. Fikir açısından 1 elmaya ortalama 8-10 adet küp buz koyulabilir.
Frozen tıp dilinde ne demek?
Frozen tıp dilinde ne demek?
Frozen işlemi, ameliyat esnasında alınan dokunun, mevcut hastalığın tanısının konulabilmesi için ameliyat sırasında tahlil edilmesi işlemidir.
Ananas Frozen nasıl yapılır?
Ananas Frozen nasıl yapılır?
Donuk frambuaz, akçaağaç şurubunun yarısı ve ananas suyunun yarısını mutfak robotunuzun haznesine koyun ve içerisinde meyve parçacıkları kaybolana kadar çekin. Çektiğiniz frambuaz karışımını başka bir kaba alın. Doğranmış ananası, kalan akçaağaç şurubunu, buzu ve kalan ananas suyunu da mutfak robotundan geçirin.