Son Konular

Gercüş'te Devrilen Traktör, Köylülerin Yardımıyla Kurtarıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

New member
Batmanın Gercüş ilçesinde şarampole devrilen traktör, köylülerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Gercüş ilçesine bağlı Yüceköyde, 72 AAN 818 plakalı traktör sürücüsü M.S. seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kazayı gören köylüler, traktörleriyle olay yerine gelerek devrilen traktörü kurtarmak için çalışma başlattı.

Halatlarla traktöre müdahale eden köylüler, traktörü bulunduğu yerden çıkardı.

Olayda yaralanan olmazken, traktörde maddi hasar meydana geldi.

Köylülerden Süphan Kızar, olaya 2 traktörle müdahale ettiklerini söyledi.

Ekip çalışması sonucu traktörü kurtardıklarını kaydeden Kızar, "Olay yerine geldiğimizde traktör sürücüsüne baktık. Yaralanma ve can kaybı olmadığı için sevindik. Ondan sonra hemen kurtarma işlemine koyulduk. Kısa sürede traktörü bulunduğu yerden çıkardık." dedi.

Gercüş Kaymakamı Ahmet Aydın da olay yerine gelerek köylülere yardım ettiğini belirtti. Aydın, köylülerin hızlı müdahalesinin önemli olduğunu ve traktör sürücüsünün şans eseri yara almadan kurtulduğunu ifade etti.

Kazanın ardından traktör sürücüsü M.S. ise, "Direksiyon hakimiyetini kaybettim ve şarampole devrildim. Köylülerin yardımıyla traktörümü kurtardık. Herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Geri
Üst Alt