S
SoruCevap
Guest
gilaburu nasıl icilir,
gilaburu kullanımı,
gilaburu kullanım şekli
gilaburu nasıl kullanılır ?
Gilaboru suyundan sabah ve akşam iki su bardağı olmak uzere, yemekten yarım saat once ya da yemekten 15 2 saat sonra tuketmeniz tavsiye edilir
Gilaboru suyunun Hazırlanışı ve kullanımı
Gilaboru meyvesi ağacından toplanıldıktan sonra, muhafaza ve salamurası icin su icerisinde bekletilir
Bekleyen meyve su icerisinde(su sıcaklığı 015 derece arasında olmalı) serin ve guneş gormeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 1012 ay tazeliğini koruyabilir
Su icerisinden alınan gilaboru bir suzgec yada kevgir uzerinde ezilir veya katı meyve sıkacağı ile suyu alınır Meyvenin cıkan suyuna damak zevkine gore kendisi kadar icme suyu ilave edilirTadı hafif ekşi olan Gilaboru nun mumkun olduğu kadar bu haliyle icilmesi tavsiye edilmesine rağmen mumkun olduğu kadar az olmak kaydıyla şeker veya tatlandırıcı ile tatlandırılabilir Gilaboru suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tuketilebilir Gilaboru kullanımı zamana yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
Hazırlanan gilaboru suyunun, yarısı gece yatmadan once yarısının da sabah ac karna icilmesi tavsiye edilir
Hastanın 24 saat icerisinde tuketebileceği Gilaboru suyu bir seferde hazırlanmalıdır Diğer bir deyişle hazırlanan sıvı mutlaka 24 saat icinde tuketilmelidir Gilaboru meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek icin meyvesini, taze olarak sıkıp icmek en doğru yontemdir Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaboru, asla meyvesinden elde ettiğiniz gilaboru suyu kadar fayda sağlamayacaktır
Bobrek taşı ve prostat tedavisi icin Gunde 700 gr Gilaboru meyvesi kullanmanız tavsiye edilir
Aspirine alerjisi olanlarda alerjik tepkilere yol acabilir, Bunun dışında bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur
Alıntı: gilaborucom
gilaburu kullanımı,
gilaburu kullanım şekli
gilaburu nasıl kullanılır ?
Gilaboru suyundan sabah ve akşam iki su bardağı olmak uzere, yemekten yarım saat once ya da yemekten 15 2 saat sonra tuketmeniz tavsiye edilir
Gilaboru suyunun Hazırlanışı ve kullanımı
Gilaboru meyvesi ağacından toplanıldıktan sonra, muhafaza ve salamurası icin su icerisinde bekletilir
Bekleyen meyve su icerisinde(su sıcaklığı 015 derece arasında olmalı) serin ve guneş gormeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 1012 ay tazeliğini koruyabilir
Su icerisinden alınan gilaboru bir suzgec yada kevgir uzerinde ezilir veya katı meyve sıkacağı ile suyu alınır Meyvenin cıkan suyuna damak zevkine gore kendisi kadar icme suyu ilave edilirTadı hafif ekşi olan Gilaboru nun mumkun olduğu kadar bu haliyle icilmesi tavsiye edilmesine rağmen mumkun olduğu kadar az olmak kaydıyla şeker veya tatlandırıcı ile tatlandırılabilir Gilaboru suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tuketilebilir Gilaboru kullanımı zamana yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
Hazırlanan gilaboru suyunun, yarısı gece yatmadan once yarısının da sabah ac karna icilmesi tavsiye edilir
Hastanın 24 saat icerisinde tuketebileceği Gilaboru suyu bir seferde hazırlanmalıdır Diğer bir deyişle hazırlanan sıvı mutlaka 24 saat icinde tuketilmelidir Gilaboru meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek icin meyvesini, taze olarak sıkıp icmek en doğru yontemdir Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaboru, asla meyvesinden elde ettiğiniz gilaboru suyu kadar fayda sağlamayacaktır
Bobrek taşı ve prostat tedavisi icin Gunde 700 gr Gilaboru meyvesi kullanmanız tavsiye edilir
Aspirine alerjisi olanlarda alerjik tepkilere yol acabilir, Bunun dışında bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur
Alıntı: gilaborucom