Son Konular

Glutensiz Fit Kinoa Pizza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Glutensiz Fit Kinoa Pizza Tanımı İçin Malzemeler
1 çay bardağı kinoa
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Tuz ve baharatlar (pulbiber, kimyon, karabiber, varsa cajun ve sucuk baharatı)
1 çay kaşığı karbonat yahut kabartma tozu
Çok az yağ
Üstü için;
1 tatlı kaşığı salça
Pizza üst materyalleri;
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
1 dilim hindi füme
3 adet zeytin
Yarım domates
Yarım biber

Glutensiz Fit Kinoa Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kinoayı evvel soğuk suyun altında tutalım ki acılığı gitsin.
Sonra 2 çay bardağı suda kısık ateşte haşlayalım.
Diğer yandan yumurta ve karbonatı yeterlice çırpalım.
Sonra yoğurtla çırpalım.
En son haşlanmış kinoa, tuz ve baharatları ekleyip karıştıralım.
Yağladığımız tavamızı biraz ısıtalım ve pizza hamurunun hepsini aktaralım.
Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte altının pişmesini sağlayalım.
Bu sırada pizza üst gereçlerini hazırlayalım.
Altı pişince çevirip üstünün hafif pişmesini bekleyelim ki salçayı rahat sürelim. (bizim salça katı olduğu için biraz sulandırdım toz kekik ekledim karıştırdım sonra sürdüm)
Sonrasında kaşarı rendeleyip öteki pizza üst gereçleri dizelim ve kapağını kapatıp kısık ateşte pişmesini sağlayalım. İşte bu kadar afiyet olsun .
Not 1 : sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan "diyetisyenesengul" paylaşıyorum

Not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum "diyetisyenesengul" instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler ️.

Glutensiz Fit Kinoa Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

S

Kolay Yapımlı Kahveli Pasta

S

Fit Kurabiye

Benzer Konular

S
  • Soru Soru
Glüten Diyetine Uygun Kinoalı Nefis Kısır Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı kinoa 1,5 su bardağı kaynamış su 1 er tutam dereotu maydanoz taze soğan 1 küçük kuru soğan 1 adet sarımsak 2 yemek kaşığı dolusu zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
SoruCevap
S
T
  • Soru Soru
Pizza (Püf Noktaları ile Hazırdan Daha Lezzetli) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için 1/2 (yarım) su bardağı süt 1 su bardağı ılık su 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ Yarım paket instant maya 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 4 su bardağı un Üzerine sürülen sos için; 1 yemek kaşığı tepeleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
theking
T
S
  • Soru Soru
Evde Çıtır Pizza Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker 5,5 su bardağı un Sosu için; 1 yemek kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı zeytinyağ Yarım çay bardağı su 1er çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Evde Kolay Pizza Yapımı Tarifi İçin Malzemeler Hamur için; 1 paket instant kuru maya veya yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 3 yemek kaşığı sıvı yağ 5 su bardağı un 2 su bardağı ılık su Sos için 4 domates 1 büyük dış sarımsak 1 tatlı kaşığı kekik 3 yemek kaşığı yağ 1 kase siyah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
SoruCevap
S
S
  • Soru Soru
Pratik Küçük Pizza Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt Yarım çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta (Sarısı üzerine beyaz içine) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı şeker 1 paket toz maya Un (4-5 bardak) Üzeri için; Domates Biber Sucuk Kaşar (İsteğe nazaran seçenek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.647
  2. Mesajlar

1. 1.679.856
  3. Kullanıcılar

1. 31.868