<
Modoratör
Yeni Üye
GM 20 ne zaman çıktı?
Fiyatlar ve çıkış tarihi. GM 20 ve GM 20 Pro, 21 Ağustos'ta satışa çıkacak.
GM 20 nerede üretiliyor?
GM 20 nerede üretiliyor?
Türkiye'de üretildi karşınızda GM 20 Pro!
GM 20 iyi mi?
GM 20 iyi mi?
Temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, kamera ve oyunlardan performans beklemiyorsanız fiyatına göre iş görür, güncel bir cihaz. Telefon tamamen fiyat performans ürünü bu yüzden fazla bir şey beklememek gerek. oyun performansı olarak pubg düşük grafiklerde oynatıyor. Kamerası fiyata göre gayet iyi.
General Mobile GM 20 kaç TL?
Ürünün Türkiye içindeki satış fiyatları 1.700 TL-1.800 TL arasında değişir. Renklere göre farklı fiyatlarla satışa sunulabilen GM 20, fiyat – performans avantajıyla kullanıcıların beğenisini kazanır.
General Mobile GM 21 ne zaman çıktı?
General Mobile GM 21 ne zaman çıktı?
48 MP kamera çözünürlüğü, ekran çözünürlüğü 1080×2400 (FHD+) piksel olan General Mobile GM 21 Pro, 24 Mayıs'ta tanıtıldı. Akıllı telefon pazarında yer edinen General Mobile, Türkiye'de satışa çıkaracağı General Mobile GM 21 Pro'nun özelliklerini ve fiyatını açıkladı.
GM 20 Pro satışa çıktı mı?
GM 20 Pro satışa çıktı mı?
General Mobile'ın yeni akıllı telefonlarından GM 20 Pro'nun Dual SIM olan modeli satışa sunuldu. GM 20 Pro'nun Dual SIM yani çift SIM kart desteğine sahip modeli satışa çıktı. Android 10 işletim sistemiyle çalışan GM 20 Pro ile birlikte şirket aynı zamanda GM 20 modelini de geçtiğimiz aylarda satışa sunmuştu.
GM nerede üretiliyor?
Türkiye'nin en çok tercih edilen akıllı telefon markasından General Mobile, Türkiye'de açtığı yıllık 2,5 milyon adet üretim kapasiteli fabrikası faaliyete geçti. Artık cep telefonu Türkiye'de üretilecek.
General Mobile üretim yeri neresi?
General Mobile üretim yeri neresi?
General Mobile, İstanbul merkezli bir cep telefonu, tablet ve tüketici elektroniği şirketi. 2005 yılına kadar; mobil cihazlar için yazılım geliştiren marka, 2005 yılının son çeyreğinden itibaren cep telefonu üretimine, 2006 yılının son çeyreğinde distribütörlükler vermeye başlamıştır.
General Mobile GM 20 bataryası çıkıyor mu?
General Mobile GM 20 bataryası çıkıyor mu?
General Mobile GM 20 özellikleri Ön tarafta ise 8 Megapiksel f/2.0 diyaframa sahip kamera var. 154.5 mm x 73.8 mm x 8.8 mm boyutlarında ve 160 gram ağırlığında olan telefon, Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkıyor. 4000 mAh bataryadan beslenen telefonun USB-C portuna sahip olduğunu belirtmeliyiz.
General Mobile GM 21 fiyatı ne kadar?
5.473,92 TL General Mobile GM 21 32GB 3GB Ram 6.51 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu Siyah ürününün 12 adet mağaza içerisinden ücretsiz kargo seçeneği ile en uygun mağaza fiyatlarını inceleyip, mağazaya git butonuna tıklayarak keyifle alışverişinizi gerçekleştirin.
General Mobile hangi ülkeye ait?
General Mobile hangi ülkeye ait?