Modoratör
Yeni Üye
Gmail açarken neden telefon numarası istiyor?
google reklamlarının cep telefonlarına gelebileceğinin işaretidir. ekleme: "google, numaranızı yalnızca hesabınızın güvenliği için kullanacaktır. numaranızı hiçbir zaman diğer şirketlerle paylaşmayız veya asla istemediğiniz mesajlar göndermeyiz." demiş google.
Telefonum çalındı Gmail hesaplarımı nasıl kapatırım?
Windows, Mac veya Linux bilgisayarınızı mı kaybettiniz?
- Chrome. gibi bir tarayıcı açın.
- Google Hesabınızı açın.
- "Güvenlik" bölümünde "Cihazlarınız"ı bulun. Cihazları yönet'i seçin.
- Kayıp telefonu, tableti veya Chromebook'u seçin.
- "Hesap Erişimi"nin yanında Oturumu kapat'ı seçin.
Telefondan mail adresi nasıl değiştirilir?
Google Hesabı e-posta adresinizi değiştirmek için:
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google.
- Üst tarafta Kişisel bilgiler'e dokunun.
- "İletişim bilgileri"nin altında E-posta'ya dokunun.
- Google Hesabı e-postası'na dokunun.
- Ekranda gösterilen adımları uygulayın.
Gmaile kaydedilen numaralar nerede?
Gmaile kaydedilen numaralar nerede?
Normal Gmail hesabınızı açtığınızda sol üst köşede bir seçim alanı bulunuyor. Bunu mail kısmından kişileri seçtiğimizde, mail yerine senkronize edilen kişi listenizi / rehberinizi görüyorsunuz.
Ne işe yarar Gmail'e yüklenmiyorsa?
Ne işe yarar Gmail'e yüklenmiyorsa?
Gmail yavaşsa veya düzgün şekilde yüklenmiyorsa sorunu çözmek için aşağıdaki adımlardan yararlanabilirsiniz. 1. Adım: Gmail'e uygun bir tarayıcı kullandığınızdan emin olun Gmail tarafından desteklenen tarayıcılar hakkında daha fazla bilgi edinin.
Gmail'e uygun bir tarayıcınız var mı?
1. Adım: Gmail'e uygun bir tarayıcı kullandığınızdan emin olun Gmail tarafından desteklenen tarayıcılar hakkında daha fazla bilgi edinin. 2. Adım: Tarayıcı uzantılarını veya uygulamalarını kontrol edin Bazen, tarayıcınıza yüklediğiniz uzantılar veya eklentiler Gmail'in çalışmasını engelleyebilir.
Gmail'i hiçbir uzantı olmadan kullanmayı denemeyin?
Gmail'i hiçbir uzantı olmadan kullanmayı denemek için Gmail'i, tarayıcınızın gizli veya kişisel gezinme modunu kullanarak açın. 3. Adım: Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin. Tarayıcınızın önbelleğini ve çerezlerini temizleyin ve ardından Gmail'i tekrar kullanarak bu işlemin sorunu çözüp çözmediğine bakın.