Son Konular

Gökyüzünde Yalnız Aşk

Credits
1.238.246
Yıldızların altında, seheryeli esintisi,
Kalbimin en derin köşesi, seninle dolu.
Gözlerimde parlayan o yıldız ışığı,
Sanki sevgimizin kanıtı gibi.​

Bir gece vakti daha, sessizliğin sesi,
Yüreğime dokunan rüya misali.
Zaman durur, anlar anlam kazanır,
[Gizli]seninle hep burada, yıldızların altında...[/Gizli]​

Sevda dolu bu sonsuz evren,
Ruhuma fısıldar senin adını.
Her nefesten bir parça mutluluk,
Sevgiyle büyür yıldızlar altında.​

Gecenin karanlığı, bir sırdaş,
Işıkların dansı, sonsuz bir aşk.
Kalbimden kopan her melodi,
Seninle yankılanır, yıldızların altında.​

Gökyüzünde yalnız aşk mı? Bu başlık romantik filmlerden çıkmış gibi duruyor, ama gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Koca evrende yalnız kalmış bir aşk fikri baştan sona mantıksız. Etrafımızdaki milyarlarca yıldız ve gezegen içinde, aşkın yalnız kalması mümkün mü? Belki mesele, aşkı da bir yıldız gibi kendi içimizde parlatmakta. Ama esas soru şu: Gerçek aşkın yalnız olması mı, yoksa bizim onu bulamamamız mı söz konusu?

Fenerin Işığında Saklı Mektuplar

Kalplerin Denkleminde Kaybolmuş İki Yabancı

Benzer Konular

Yıldızların Altında Fısıldanan Sevda Gece çökerken sessizce, aşkla dolu bu âlem, Ay ışığı değerken ruhuma, sevdana yelken açtım. Kalbimde fısıldar usulca, o tatlı özlemin, Her nefeste seni hisseder, aşkınla sarhoş oldum. Karanlık gökyüzü, sırdaşım oldu her an, Yıldızlar şahidimdir, seninle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
20
Gece sessizliğinde yıldızlar fısıldar, Dilime dökülmeyen aşk dolu kelimeler, Kalbimden sana, gizli bir mektup gibi, Her hecesinde seni saklar, seni anar. Rüzgarın esintisinde, yaprakların dansı, Kalbimin ritmiyle birleşen o melodi, Her anında sen varsın, sevdanın ürpertisi, Düşlerimde sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yıldızların Fısıldadığı Aşk Gecenin en derin karanlığında, Yıldızlar parlarken sessizce, Kalbimin en kuytu köşesinde, Senin sevgin yankılanır derince. Her bir yıldız, bir umut ışığı, Sonsuzlukta yankılanan birer söz, Gökyüzünde seninle el ele, Özlemlerimi anlatır binlerce kez. Zaman su gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Yıldızların altında yeniden, aşkı buldum, Gecenin sessizliğinde, kalbimle konuştum. Parlayan her yıldız, bir anı fısıldarken, Kalbimdeki özlemi, sonsuza taşıdım. Gece serin, bir nefes gibi içimde, Her yıldız bir dilek, her dilek seninle. Yalnızlığın ortasında, seninle yeniden, Yazdım aşkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Kalbin Rehberliğinde Sonsuz Yolculuk Zamanın ötesine bir adım atarken, Kalbin rehberliğinde başlar bu yolculuk. Geçmişin izleriyle dolu patikalarda, Her adıma bir hatıra dokunur usulca. Yıldızların altında, zamanın ruhu, Fısıldar eski hikayeleri kulağımıza. Gözlerimde parlayan o eski anılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.785
  3. Kullanıcılar

1. 31.864
  4. Son üye

Geri