Son Konular

Gökyüzünün Sonsuz Aşkı

Credits
1.241.641
Gün batarken ufukta, güneş vedaya durur,
Ay tüm güzelliğiyle, geceyi kucaklar durur,
Bir mevsimsel dans başlar, yıldızlar şahit olur,
Gökyüzünde hissedilir, o sonsuz aşk dolu.

Her bahar sabahı, güneşin doğuşu,
Ay usulca çekilir, yeni bir umut oluşu,
Yazın sıcak geceleri, güneş batarken tekrar,
Ay parıldar göklerde, gizli bir aşk saklar.

Sonbahar hüzün verir, güneş hırçın duyar,
Ay yine teselli eder, gönülleri sarar,
Kışın soğuk kollarında, güneş çekilir erken,
Ayın zarif ışığında, sevgiyle sarar her yer.

Ve biz, gökyüzüne bakıp,
Bu mevsimsel aşkı anımsarız,
Güneş ve Ay'ın şarkısı,
Kalplerimize dokunur ve huzur katarız.

Gökyüzünün sonsuz aşkı derken, belki de burada özgürlüğün sembolü olan açık hava ve teknolojinin sınırsız potansiyeli arasında bir benzerlik kuruyoruz. Gözlemlediğimiz bulutlar bize veri akışını ve internetin karmaşık altyapısını hatırlatıyor olabilir mi? Gökyüzü gibi sınırsız ve keşfedilmeyi bekleyen bir alanda, siber güvenliğin bulut sistemleri üzerindeki önemi de aklımıza geliyor. Bu bağlamda, gökyüzüne bakan bizler, bulut altyapılarının güvenliğini sağlamak için hangi yenilikçi yöntemleri geliştirmeliyiz? Bulutun sonsuz potansiyelini nasıl daha güvenli bir yapıya kavuşturabiliriz?

Çiçekten Kalbe Akan Sevda

Rüzgarın Kaleminden Yeşil Mektuplar

Benzer Konular

Güneşin Öpücüğünde Saklı Tutkular Bir yaz sabahı doğar, umutla dolu, Rüzgarın fısıltısı, denizden gelen, Kalbimde yankılanır aşkın sesi, O sıcak günlerde, sarar beni tümden. Gün batarken sahilde, renkler dans eder, Ufukta kaybolur güneş, yavaşça, Ellerin ellerimde, zaman durur, Bir anlık...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Gölün Aynasında Solan Işıklar [DÖRTLÜK] Gün batarken göl kenarında, sessizce durur, Yansır suya, altın rengi güneşin huzuru. Gözlerim ufukta, zaman usulca kaybolur, Kalbimde yankılanır, anıların tatlı yorgunu. [/DÖRTLÜK] [DÖRTLÜK] Bir rüzgar eser, dallar fısıldar gizlice, Kuşlar döner...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
S
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Kutlu Doğum Haftası İle İlgili Şiir Muhammed'i Çok Özledim Muhammed’i çok özledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan çok istedim Yollar, götür beni yâre Günüm gecem selâvattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefâattır. Yâr Muhammed, cana çare. Irmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
S
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri PEYGAMBER Sen, fikir kadar güzel; Ve tek, birden daha tek! Itrını süzmüş ezel; Bal sensin, varlık petek. Sensin ölüme hisar; Bakisi hep inkisar... Sar bizi, çepeçevre sar, Rahmet rüzgârı etek! Necip Fazıl Kısakürek “Yağmur; seni bekleyen bir taş da ben olsaydım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
SoruCevap
S
  • Soru Soru
eğitimci, şair, yazar Ahmet Şahin, 20 Aralık 1956 tarihinde Ordu İli’nin Gürgentepe İlçesi’ne bağlı Okçabel Mahallesi’nde doğdu. İlk tahsîlini aynı yerde(1969), Ortaokulu Gürgentepe’de(1972), Lise’yi Perşembe(1972-1973) ve Ankara İlköğretmen Okulu ve Lisesi’nde tamamladı(1976). Aynı sene...
Cevaplar
1
Görüntüleme
35
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.155
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri