Son Konular

Gölgesinde Büyüdüğüm Dağ

Credits
1.238.246
Gölgesinde Büyüdüğüm Dağ

Bazen sessiz bir denizdir babam,
Bazen de köklü bir ağaç.
Gözlerinde kaybolduğum bir dünya,
Kucağında büyüdüğüm sıcak bir bağ.

Ellerinde öyküler var, hiç duymadığım,
Yüzünde zamanın yazdığı yazılar.
Her gün yeniden öğrendiğim bir masal,
O, hayatın en güzel anlatısı, babam.

Yorgun omuzlarında taşıdığı yükler,
Gözlerinde gizlediği bin bir düş.
Bir kahraman gibi sessizce yürüyen,
O, benim ilk ve sonsuz öyküm.

Her dertte bir çıkış, her karanlıkta ışık,
Gözlerinin derininde saklı yıldızlar.
O, sessiz bir kahraman, gizli bir mucize,
Babam, yaşamın eşsiz bir heykeli, aşkın adı.

Zamanın Ötesinde Bir Yılbaşı Gecesi

Gökyüzüne Yazılan Rüyalar

Benzer Konular

Gölgesinde Büyüdüğüm Kahraman Gecenin karanlığında sessizce, Gözlerimde huzurla uyurdum ben. Sen, yıldızların ardında, gizlice, Ay ışığında korurdun beni, bilmeden. Her sabah aydınlatırken yeni günü, Gözlerindeki ışıkla başlardık hayata. Omuzlarında taşıdığın yükle, Sessizce büyüttün beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gölgesinde Büyüdüğüm Kahraman Bir çınar gibi dimdik durur, Kolları gökyüzüne uzanır, Kökleri derinlere sarılır, O, benim kahraman babam. Gözlerimde yıldızlar parlar, Göz bebeklerimde onun izi var. Her adımımda hisarım olur, O, benim sarsılmaz dağım. Sözlerinde bilgelik taşır, Suskunluğu dahi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gölgesinde Büyüdüğüm Dev Beni omzuna aldığında, dünya küçülürdü, Küçük bir çocukken, seninle her şey mümkündü. Seninle kurduğum hayaller, göğe uzanırdı, Babanın kanatlarıyla, her düş gerçek olurdu. Kahramanım, yol gösteren yıldızım, Seninle öğrendim, hayatı sevmeyi safça. Adımlarını takip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yılların Ardındaki Sessiz Kahraman Gençlik baharında, yolun başında, Adımlarımın yankısıydı her adımda, Dönüp baktığımda, o sessiz kahraman, Babam, gönlümün ışığı, en sağlam duvarım. Her yağmur damlası, bir hatıra, Geceyi aydınlatan, yıldızlı anılarla, Gençliğin gürültüsünde, sessizce, Babam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Kalbin Sessiz Nefesi: Babam Gecenin karanlığında, yıldızsız bir gökyüzü, Hissettim ay ışığında, babamın sessiz izi. O bir fısıltı, rüzgarın usulca estiği, Kalbimde yankılanır, her nefesinde sevgisi. Gündüzleri görünmez, gölgeler ardında, Ama ben hep bilirim, o yanımda. Sözsüz kahraman, eli hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.595
  2. Mesajlar

1. 1.679.790
  3. Kullanıcılar

1. 31.864
  4. Son üye

Geri