Gönül Dağı güneş toplayan adam gerçek mi?
Dizide en dikkatimi çeken, kalburla güneş toplayan adamın sahnesi olmuştu. Bu sahne sıradan bir hikâye olamaz, mutlaka bir yaşanmışlıktan ilham alınmıştır dedim ve araştırmaya karar verdim. "Yer BulgaristanınTırnova şehri, o dönemlerde Bulgaristan Osmanlı toprağıdır.Gönül Dağı güneş toplayan oyuncu kimdir?
Gönül Dağı dizisinin oyuncuları arasında Sait Seçkin yer alıyor. Sait Seçkin dizide Güneş Toplayan Adam'a canlandırıyor.Gönül Dağı dizisinin Divane'si Sait Seçkin, hayatının en keyifli rolünü canlandırıyor!
Sait Seçkin kac yasinda?
Sait Seçkin kac yasinda?14 Ağustos 1970 istanbul doğumlu sinema, tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı.
Gönül Dağı türkülerini kim söylüyor?
Gönül Dağı türkülerini kim söylüyor?Cengiz Özkan & Engin Arslan – Efkâr – Gönül Dağı Dizi Müzikleri – YouTube.
Gedelli Köyü Gönül Dağı nerede çekiliyor?
Gönül Dağı oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu'nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor.Abdullah Ahmet Yavuz kimdir?
63 yaşındaki Ahmet Yavuz Sepetçi 1976-85 Yılları arsında Ankara Belediyesi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu, Özgürlük Tiyatrosu, Tomurcuk Çocuk Tiyatrosu, Metropol Tiyatrosunda oyuncu olarak görev yaptı. Sepetçi, 1986 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünden mezun oldu.Sait Seçkin
- Sait Seçkin'in seslendirme çalışmalarından bazıları :
- A Christmoose Story – Panneman,
- Akrep Kral – Roger Rees,
- Amerikan Rüyası – Clint Smith,
- Aslan Max animasyon filmlerinde "Twich" karakterini,
- Babylon Berlin – Karl Markovics,
- Batman: Ailede Bir Ölüm – Wiliam Salyers,
- Batman: Ejderhanın Ruhu – James Hong,
Guliz Aybay kimdir?
Guliz Aybay kimdir?9 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelen Güliz Aybay oyunculuğa ilgi duyması nedeniyle Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim almıştır. Çocuklar Duymasın, Gülperi, Söz, Jet Sosyete yapımlarında rol alan oyuncu, 2019 yılında 'Yaralı Kuşlar' dizisiyle dikkat çekmiştir.