Son Konular

GOOD PANEL USER PASS

Teşekkür

DNS Paylaşmicam bu sefer hemen kapanıyor ,

elinde dns olan izlesin

GOOD PANEL ;

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu ilk mesajın diye biliyorum daha önce nasıl paylaşmış olabilirsin ki

Bu ilk mesajın diye biliyorum daha önce nasıl paylaşmış olabilirsin ki
diğer forumlarda paylaşıyorum hocam. burada paylaşmadım,genel yazdım ben. bilen bilir beni. diğer forumda nickim : yuanistan :)

Herkes bu kadar ilgi gösterirse panelin yöneticileri de bu işi zorlaştırır tabii ki. Bırakalım artık şu good paneli. Herkes bu kadar ilgi göstermezken gayet rahat izleniyor ve panel adresi çok nadir değişiyordu. Mesela best'le başlayan bir paneli vardı bir yıla yakın bir süre hiç değişmeden izledim ben. Good panel gibi hatta ondan daha iyi paneller var biraz araştırın bulursunuz arkadaşlar.

teşekkürler

Guek Iptv Linki Lazım Bana Bulma Şansımız Varmı Acaba

X6 Mubı

Benzer Konular

SELAM ARKADASLAR VİPTE KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR 1 YEPYENİ TARAMA PROGRAMIMIZ 2 YÜZLERCE USER PASS HEDİYEMİZ 3 HER PANELİ BULMA OLAGINIZ 4 COMBO TOPLAMA PROGRAMIMIZ 5 EXPOLİT PROGRAMIMIZ 6 MACTARAMA PROGRAMIMIZ 7 YENİ YAN BULMA PROGRAMLARIMIZ 8 KRAL35 TEN HEDİYELER 1 YILLIK ÜYE OLAN...
Cevaplar
1
Görüntüleme
104
TCP UDP portları ne işe yarar? UDP (User Datagram Protocol), esasen TCP’nin bir alternatifi olarak anlatılabilir. TCP’den daha hızlı bir protokol olan UDP, ses ve video gönderiminde kullanılır. TCP’den hızlı olma sebebi ise TCP’nin veri bütünlüğünden ve kimlik doğrulamasından sorumlu olmasıdır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
31
Good Notes ücretli mi? mac versiyonu artık ücretsiz indirilebilen uygulama. nasıl oldu bilemedim hemen yüklenelim arkadaşlar. not: bu ücretsiz indirme durumu ipad’inize goodnotes 5’ı indirmiş olmanız kaydıyla tabi bunu ekleyeyim. nebo gibi anlık el yazısını metne dönüştürme özelliği de geldiği...
Cevaplar
1
Görüntüleme
15
DHCP ne dağıtır? DHCP acknowledgement : DHCP request mesajını alan DHCP sunucusu artık istemci ile ilgili gerekli kayıtları yaparak gerekli olan ağ alt maskesi,DNS adres veya adresleri gibi diğer parametreleri istemciye gönderir. DHCP sunucusu istemciye bildirdiği IP adresini, istemciye belirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
  • Soru Soru
Vijay Mallya Biyografisi Vijay Mallya, 18 Aralık 1955 tarihinde Hindistan’ın Kaküta şehrinde zengin bir sanayici olan Vittal Mallya’nın oğlu olarak doğmuştur. La Martiniere Kalküta ve St Xavier Koleji’nde eğitim görerek 1975 yılında mezun oldu. Vijay Mallya 1983 yıen, dünyanın ikinci en büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  1. Konular

1. 1.280.948
  2. Mesajlar

1. 1.678.181
  3. Kullanıcılar

1. 31.727
  4. Son üye

Geri