- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.487
- Meslek
- Webmaster
Google formlardan anket nasıl oluşturulur?
Google Formlar'ı kullanma
- Adım: Yeni bir form veya test oluşturun. forms.google.com adresine gidin.
- Adım: Formu veya testi düzenleyin ve biçimlendirin. Bir forma metin, resim veya videolar ekleyebilir, bunları düzenleyebilir ya da biçimlendirebilirsiniz.
- 3. Adım: Formunuzu doldurmaları için başkalarına gönderin.
Google anket nasıl gönderilir?
2. Adım: Formu gönderin
- Google Formlar'da bir formu açın.
- Sağ üstteki Gönder'i tıklayın.
- E-posta konu ve ileti alanlarıyla birlikte, formu göndermek istediğiniz e-posta adreslerini ekleyin.
- Gönder'i tıklayın.
Google Formlar'da sadece bir bölümünü görebilirsiniz.?
Kullanıcıların verdikleri yanıtlara göre yalnızca belirli bölümleri göreceği şekilde anket hazırlayabilirsiniz. Google Formlar 'da bir formu açın. Sağ altta, Diğer simgesi Yanıta göre bölüme git 'i tıklayın. Anketin belirli bir yanıt alındığında sona ermesini istiyorsanız Formu gönder 'i de seçebilirsiniz.
Google Formlar'da bir formu açın.?
Google Formlar'da bir formu açın.?
Google Formlar 'da bir formu açın. Ekle simgesini tıklayın. Soru başlığının sağında, istediğiniz soru türünü seçin. Sorunuza ilişkin olası yanıtları yazın. Yanıt verilmeden geçilmemesi için Zorunlu ayarını açın. Çoktan seçmeli veya onay kutulu sorular için bir soruya ya da yanıta resim ekleyebilirsiniz.
Google Formlar'da nasıl gönderilir?
Google Formlar'da nasıl gönderilir?
Yanıtları kullanıcıya göre veya kullanıcıların formu birden fazla kez göndermesine izin verdiyseniz gönderime göre görebilirsiniz. Google Formlar 'da bir formu açın. Formun üst kısmındaki Yanıtlar 'ı tıklayın. Bağımsız 'ı tıklayın. Yanıtlar arasında geçiş yapmak için Önceki veya Sonraki simgesini tıklayın.
Nasıl bir form oluşturun ve nasıl oluşturun?
Form oluşturduktan sonra 300 parçaya kadar soru, açıklama, resim ve video gibi içerik ekleyebilir ve bu içerikleri düzenleyebilirsiniz. Formunuzu konuya göre organize etmek için en çok 75 bölüm ekleyebilirsiniz. Google Formlar 'da bir formu açın.