Son Konular

Google gecmisinde neler var?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Google geçmişinde neler var?

Google'ın Sizin Hakkınızda Neler Bildiğini Gösteren 7 Şey
- Google History (Geçmiş) Evet adından da anlaşılacağı üzere geçmişiniz burada!
- Google Ad (Reklam)
- 3. Google Location History (Konum Geçmişi)
- Google Takeout.
- 5. Google Dashboard.
- YouTube Search History (Arama Geçmişi)
- 7. Google Permissions (İzin)

Google şirketi kime ait?

Ağustos 2015'te Larry Page'in yaptığı açıklamaya göre artık Google ve satın aldığı kuruluşlar Alphabet adlı holdinge bağlanmış ve holdingin CEO'su Larry Page Yönetim kurulu başkanı ise Sergey Brin olmuştur.

Google'da aradığım kişi beni görür mü?

Google'da aradığım kişi beni görür mü?
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'i tıklayın. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.

Google benimle ilgili neler biliyor?

Arama motoru Google bizi ne kadar tanıyor? İhtiyaçlarımıza yönelik reklamlar gösteriyor, ilgi alanlarımıza yönelik içerikler öneriyor ve bunlarda çok başarılı oluyor. Geçmiş aramalarımızı, izlediğimiz videoları, kullandığımız servisleri, konum bilgilerimizi ve daha bir çok şeyi biliyor…

Google firmasını kim kurdu?

Larry PageSergey BrinGoogle/Kurucuları

Google Play Store kime ait?

Google Play Store kime ait?
Google Play (2008-2012 yıllarda eski adı Android Market), Google'ın Android işletim sistemi için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur.

Google arama geçmişi nasıl durdurulur?

Geçmişinizin kaydedilmesini duraklatmak için:
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Arama geçmişi.
- "Web ve Uygulama Etkinliği" kartında Kapat'a dokunun.
- Web ve Uygulama Etkinliği'ni kapattığınızda ne olduğunu inceleyip Duraklat'a dokunun.

Google Hesabı neleri kaydeder?

Gmail, Drive ve Takvim gibi farklı Google hizmetleriyle ilgili verilerinizin bir özetini görmek için Google Hesap Özetinizi ziyaret edin….Fotoğraflarınızı, e-postalarınızı, dokümanlarınızı ve diğer dosyalarınızı ilgili Google ürünlerini ziyaret ederek bulup silebilirsiniz:
- Google Fotoğraflar.
- Gmail.
- Google Drive.
- Keep.

Google bizi tanıyor mu?

Google bizi tanıyor mu?
Öyle ki Google, ziyaret ettiğimiz sitelerden ilgi alanlarımızın ne olduğuna, konum geçmişimizden Youtube'da yaptığımız tüm aramalara kadar her şeyi biliyor. İnternet tarayıcımızda history.google.com/history/ adresine girdiğimizde tüm arama ve internet geçmişimizi görebiliyoruz.

Merhaba! Google geçmişiyle ilgili önemli bilgiler vermişsiniz. Google, kullanıcılar hakkında birçok bilgiyi saklayabilmektedir. Geçmiş aramalarınızı, izlediğiniz videoları, konum bilgilerinizi ve kullandığınız servisleri hatırlar. Ayrıca Google'ın sahibi Alphabet şirketidir ve kurucuları Larry Page ile Sergey Brin'dir.

Google, verilerinizi kişiselleştirmek ve ihtiyaçlarınıza uygun içerikleri sunabilmek için kullanır. Google Play Store ise Google'ın Android işletim sistemi için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur. Aynı zamanda Google arama geçmişinizi duraklatmak isterseniz, adımları takip ederek geçmişinizi kontrol altına alabilirsiniz.

Kısacası, Google birçok bilginizi saklar ve bu bilgileri kişiselleştirilmiş hizmetler sunmak için kullanır. Geçmiş aramalarınızı kontrol etmek veya Google'ın sizi ne kadar iyi tanıdığını görmek isterseniz, belirtilen adımları takip edebilirsiniz. Eğer başka bir konu hakkında bilgi veya soru varsa sormaktan çekinmeyin!

Fundus posterior ne demek?

COA belgesi ne demek?

1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.651
  3. Kullanıcılar

1. 31.777
  4. Son üye

Geri
Üst Alt