Modoratör
Yeni Üye
Google Play hesabı kaç TL?
* Google Play Developer Console hesap sahibi olmak için en az 18 yaşında olmanız gerekir. | 2-)Android Geliştirici olarak kaydol. Google Play Developer lisansı için 25$ ücret almaktadır. Play Console abonesi olmadan önce üyelik sözleşmesini okuyup kabul etmeniz gerekiyor.
Google Play Store ne kadar para veriyor?
Reklamları kullanıcılarınız gördüklerinde bin gösterim başına bir ücret alırsınız. Örneğin: 1000 kez gösterilen bir reklamdan 1 TL, 5 TL arasında bir ücret kazanabilirsiniz. Bu uygulamanın yada oyunun türüne, özelliklerine, reklamın konumuna ve uygulamanızı/oyununuzu kullanan kişinin ülkesine bağlıdır.
Google Play Geliştirici Hesabı Nasıl Açılır?
Google Play Geliştirici Hesabı Nasıl Açılır?
Google Play'de Android uygulamaları yayınlamak için bir Google Play Geliştirici hesabı oluşturmanız gerekir.
- Adım: Bir Google Play Geliştirici hesabı için kaydolun.
- Adım: Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'ni kabul edin.
- Adım: Kayıt ücretini ödeyin.
- Adım: Hesabınızla ilgili ayrıntıları doldurun.
Google Play Hesabı Nasıl Açılır?
Google Play Hesabı Nasıl Açılır?
1. Adım: Google Hesabının türünü seçin
- Google Hesabı'nda oturum açma sayfasına gidin.
- Hesap oluştur'u tıklayın.
- Adınızı girin.
- "Kullanıcı adı" alanına bir kullanıcı adı girin.
- Şifrenizi girip onaylayın.
- Sonraki'yi tıklayın.
- İleri'yi tıklayın.
Uygulama yaparak nasıl para kazanılır?
Mobil uygulamadan nasıl para kazanılır? Üç yolu var. Birinci yol uygulamanıza reklam ekleyerek, ikinci yol uygulamanıza reklam alarak, üçüncü yol ise paralı veya abonelik sistemi, uygulama içi satın alma sistemleri oluşturuyor.
Google Play Store geliştirici hesabı nedir?
Google Play'de Android uygulamaları yayınlamak için bir Google Play Geliştirici hesabı oluşturmanız gerekir. Google Play Geliştirici hesabına kaydolmak için en az 18 yaşında olmanız gerekir. Google Hesabınızı kullanarak bir Geliştirici hesabına kaydolun.