Modoratör
Efsanevi Üye
Google video indirme nasıl yapılır?
Videoları SD karta indirme hakkında daha fazla bilgi edinin….Video indirme
- Ana Sayfa sekmesinde veya arama sonuçları sayfasında indirmek istediğiniz videoya gidin.
- Video küçük resmine dokunun.
- Videoyu indirmek istediğiniz video kalitesini seçtikten sonra İndir'e dokunun.
Bedava video nasıl indirilir?
Bedava video nasıl indirilir?
Adım adım anlatalım: Platformun https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html adresine gidin. Karşınıza çıkan kutucuğa indirmek istediğiniz video linkini yapıştırın. İndir butonuna bastıktan sonra gelen pencerede "MP4 720P" yazan kutucuğu işaretleyerek indireceğiniz videonun görüntü kalitesini seçin.
Googleden telefona nasıl video indirilir?
Dosya indirme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- İndirmek istediğiniz dosyanın bulunduğu web sayfasına gidin.
- İndirmek istediğiniz dosyaya dokunup basılı tutun, ardından Bağlantıyı indir veya Resmi indir'e dokunun.
- Bazı video ve ses dosyaları için İndir. simgesine dokunun.
Google Drive dan video nasıl indirilir?
Google Drive dan video nasıl indirilir?
Fotoğraf veya videoları film rulonuza kaydetme
- Google Drive uygulamasını açın.
- İndirmek istediğiniz dosyanın yanındaki Diğer simgesine. dokunun.
- Kopyasını gönder'e dokunun.
- Dosyanıza bağlı olarak Resmi kaydet veya Videoyu kaydet'e dokunun.
Hls akışı ne demek?
HLS (HTTP Live Stream), hem canlı hem de video on-demand yayın sağlamak için Apple tarafından geliştirilen HTTP tabanlı bir yayın iletim protokolüdür. Kesintisiz oynatmayı mümkün olan en iyi kalitede tutmak için, videonun bit hızını mevcut ağ koşullarına uyarlamasını sağlar.
YouTube video neden inmiyor?
YouTube video neden inmiyor?
YouTube Premium'da oturum açtığınızdan emin olma YouTube Premium üyeliğinizle ilişkili Google hesabında oturum açtığınızdan emin olun: YouTube Premium ile ilişkili hesabınızda oturumu kapatmayı ve tekrar oturum açmayı deneyin. YouTube logosu yerine YouTube Premium logosunu gördüğünüzden emin olun.