Gör Beni kitabı seri mi?
Azra Kohen'in Gör Beni romanı iki seri olarak çıkacak.
Hatice Kübra Tongar kaç tane kitabı var?
Hatice Kübra Tongar Seti 13 Kitap Set hem dini eğitimi hem de pedagojik yöntemleri bir arada sunmaktadır.
Korsan basım ne demek?
Korsan basım ne demek?
Korsan kâğıt kitap, orijinal kitap gibi kâğıt üzerine basılıdır. Kitap tekrar dizilmemiştir. Korsan kitap, gerek içeriği, gerekse kapağı bakımından orijinal kitabın birebir aynısıdır.
Gör Beni kitabındaki Selim kimdir?
Selim bir Osmanlı torunudur. Sadrazam çocuğudur. Cumhuriyet'e karşı öfkeyle doludur. Çünkü o güne dek öğrendiği herşey ve doğru kabul ettikleri Cumhuriyet ile birlikte adeta elinden alınınır.
Gör Beni kitabı kimin?
Gör Beni Konusu. Fi, Çi, Pi kitap üçlemesinin yazarı olan Akilah Azra Kohen yeni kitabı Gör Beni İki Devrin Hikâyesi ile oldukça detaylı bir kitap yazmıştır.
Hayy Kitap kime ait?
Hayy Kitap kime ait?
Hayy Kitap'ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 53 yaşında hayatını kaybetti.
Hatice Kübra Tongar kitapları hangi yayınevi?
HAYY KİTAP (40)
Gör beni kaç sayfa?
Bedenimin içindeki canı gör, sadece etimi değil. Gözlerimin içindeki hayatı gör, sadece bakışımı değil. Hissettiklerimi gör, sadece tepkilerimi değil. Beni gör….Sıra Sende; Gör Beni.
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 592
Yayın Tarihi | 2020
Yazar | Akilah – Azra Kohen
Azra Kohen gör beni kitabı ne anlatıyor?
Azra Kohen gör beni kitabı ne anlatıyor?
Gör Beni insanı araştırmaya sevk eden bir kitap. Tarihi Çanakkale Savaşı'nda ölen oğlunun anısı için İstanbul'a gelen profesörden dinliyorsun. 2000 yıl önceden çok da farkımız yokmuş dedirtiyor. Ve kimi zaman da İngiliz ajanların ağzından dinliyoruz cumhuriyetin hikayesini.