Son Konular

• SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Değerli Forum Üyeleri,

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde (10 Kasım 1938), minnet ve rahmetle anıyoruz.

SAAT: 09:05

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Ruhu Şad Olsun.

10 Kasım 2025 | [ ForumSitesi.Com.TR / Yönetim Ekibi]

Görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru şehit oldu

Gabar'da petrol üretimi yüzde 42 ile zirveye çıktı

Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru şehit oldu

Kent merkezinde görevi başında kalp krizi geçiren 34 yaşındaki polis memuru Faruk Şahin şehit oldu.

6912f2d033342391__w1200xh770.jpg

6912f2dbb147a858__w1200xh1633.jpg

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polis memuru Faruk Şahin, dün akşam saatlerinde görevi başında kalp krizi geçirdi.

Meslektaşlarının ilk müdahalesinin ardından ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şahin, tüm çabalara karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Faruk Şahin'in cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLANDI

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan başsağlığı mesajında,"10 Kasım günü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüz kadrosunda görevli meslektaşımız polis memuru Faruk Şahin, görevi esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz."denildi.

"BAŞIN SAĞ OLSUN OSMANİYE'M, BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE'M"

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz da yayımladığı mesajında,"Başın sağ olsun Osmaniye'm, başın sağ olsun Türkiye'm. 10 Kasım tarihinde görevi başında geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan polis memuru Faruk Şahin'e Cenabıallah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum."ifadelerini kullandı.

CENAZESİ İSTANBUL'A GÖNDERİLECEK

Polis memuru Faruk Şahin'in cenazesinin, İl Emniyet Müdürlüğü önünde saat 11.00'de düzenlenecek törenin ardından İstanbul'a uğurlanacağı belirtildi.

Gabar'da petrol üretimi yüzde 42 ile zirveye çıktı

1. Konular

1. 1.284.125
  2. Mesajlar

1. 1.687.287
  3. Kullanıcılar

1. 32.597
  4. Son üye

Geri
Üst Alt