Son Konular

Görüntü Türkiye'den! Keklikleri rahatça öldürebilmek için yaptıkları şova bakın

Credits
1.254.819
bunu-yapan-bir-dernek-keklikleri-rahatca-18768834_5929_amp.jpg

Tokat'ta faaliyet gösteren bir av köpekleri eğitim derneği, keklik avının devam etmesi için ilginç bir argümana başvurdu. Dernek, kene vakalarına rağmen kekliklerin kene yemediğini iddia ederek, av yasağının gereksiz olduğunu savundu. Ancak bu açıklama doğaseverlerin tepkisine neden oldu.

Dernek, paylaştığı videoda kekliklerin kene yemediğini göstererek avın devam etmesi gerektiğini savundu. Ancak bu iddia doğaseverler arasında tartışmalara yol açtı. "Bu çaba sadece tüketim için mi?" şeklinde tepkiler yükseldi.

Doğaseverler, derneğin açıklamalarını eleştirerek kekliklerin korunması gerektiğini vurguladı. "Kekliklerin doğal dengede yaşaması önemli" diyen doğaseverler, avlanmanın kontrol altında tutulması gerektiğini belirttiler.

Keklik avının devam etmesi konusundaki tartışmalar şehirde geniş yankı buldu. Doğaseverler ile avcılar arasındaki görüş ayrılıkları gün geçtikçe artarken, konuyla ilgili alınacak kararlar merakla bekleniyor.

Tokat'taki av köpekleri eğitim derneğinin keklik avıyla ilgili yaptığı açıklamalar doğaseverler arasında tepkilere neden oldu. Kekliklerin doğal yaşamlarının korunması konusundaki hassasiyet her geçen gün artarken, doğa dengesinin sağlanması adına adımlar atılması bekleniyor.

Trabzon'un Of İlçesinde 6 Bin 902 Öğrenci Karnelerini Aldı

Adıyaman'da Anız Yangınına Müdahele Eden Traktör Yandı

1. Konular

1. 1.282.558
  2. Mesajlar

1. 1.682.942
  3. Kullanıcılar

1. 32.097
  4. Son üye

Geri
Üst Alt