Gözlerinde Saklı Düşler

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.480
Gözlerinde Saklı Düşler

Bir bahar sabahı, seher vakti,
Gözlerinde aşkın ilk kıvılcımı,
Bir gülüşünde saklı cennet bahçesi,
Seninle dolu, o sonsuz sevda yolu.

Gökyüzünde parıldayan yıldızlar gibi,
Gözlerinden dökülen o sıcak ışık,
Kalbimde yankılanan o eşsiz melodi,
Hep sana çağırır beni, usulca, yavaşça.

Gözlerinin derinliklerinde kaybolmuşum,
Her bakışın bir umut, bir yeni düş,
Ellerinle dokunduğunda ruhuma,
Yeniden doğar aşkla dolu kalbim.

Ne zaman baksam o güzel gözlere,
Titrer içimde bir sevda ateşi,
Sonsuz bir huzur sarar yüreğimi,
Gözlerindeki sevgi, en büyük hazinem.

Lezzetlerin Taçlı Kraliçesi

Baharın Gözyaşları: Annemin Çiçekleri

Benzer Konular

Gözlerinde Saklı Düşler Annemin gözlerinde saklı bir dünya, Umudun ışığıyla dolu rüya. Her bakışında sevgiyle dokunur, Karanlık gecemize yıldız olur. O gözlerdir beni hayata bağlayan, Her zorlukta yanımda dağlayan. Bir deniz misali derin ve mavi, Annemin sevgisi hiç sönmez ahi. Hayaller kurar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Gözlerinin Derinliklerinde Saklı Sevda Işıltı dolu o bakışlar, mehtabı kıskandırır, Sevginin en saf hali, ruhuma fısıldar. Kalbimde yankılanır, sonsuz aşkın nağmesi, Gözlerindeki sevgidir, bana huzur sunan. Gözlerin bir deniz, dalgalarında kaybolurum, Her bakışınla içimde, yeni umutlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yıldızlar Gözlerinde Dans Ettiğinde Gözlerinde kaybolduğum o an, Dünya durmuş, zaman akmıyor sanki. Kalbimden geçen bir sevda seli, Dalgalar gibi çarpıyor ruhuma, sessizce. Bir derin nefes alıp bıraktım, Sonsuz âlem gözlerindeydi saklı. Kelebekler uçuştu içimde, ansızın, Her bakışın yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gözlerinde Saklı Yıldızlar Bir sonsuzluk denizi, gözlerinin derinliği, Kalbimi serinleten, o eşsiz parıltı, Her bakışında, bambaşka bir evren, Yol alırım sevdanın sonsuz tünelinde. Gözlerindeki ışık, güneşi kıskandırır, Her bir bakışında, gönlümde bahar açar, Sevgilim, seninle her anım bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gülüşünde Saklı Dünyalar Bir gülüşle başlar her şey, bir umutla dolu, Düşler kırılırken birden, sen yeniden kurulu. O an ki, zamanı büken bir tılsım gibi, Kalpten kalbe köprü olur, sesiz ve duru. Kendini bulur insan, kaybolmuşken derinde, Bir tebessümün gücü, tüm karanlıkta serinle. Kelimeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.280.959
  2. Mesajlar

1. 1.678.202
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri