Gözyaşları içinde isyan eden Metin Keçeciden sevindiren haber

haberci

New member
gozyaslari-icinde-isyan-eden-metin-kececiden-18755868_139_amp.jpg

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşadığı dramı gözyaşları içinde anlatan ve sosyal medyada gündem olan oyuncu Metin Keçeciden sevindirici haber geldi. Ünlü oyuncu, TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Vefa Sultan" dizisinin oyuncu kadrosuna dâhil edildiğini duyurdu.

Bir dönemin fenomen yapımı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ile tanınan Keçeci, kısa süre önce yaptığı açıklamada icralık olduğunu ve evinden tahliye edileceğini söylemişti. "Artık yutkunamıyorum bile" diyen oyuncu, yaşadığı çaresizlik karşısında intiharın eşiğine geldiğini dile getirmişti. Keçeci, "Üç beş sene önce aynı sofrada oturduğum dostlarım şimdi yok. Belki şimdiye kadar 10 kere intihar etmiştim" ifadeleriyle içinde bulunduğu derin çıkmazı anlatmıştı.

Kamuoyunun desteği ve yaşanan duyarlılığın ardından Metin Keçeciye bir yardım eli uzandı. TRT 1in sevilen dönem dizisi "Vefa Sultan"ın yapım ekibi, oyuncuya "Terzi İdris" karakteriyle ikinci sezonda yer vermeye karar verdi. Zor günler geçirdiğini gözyaşları içinde anlatan oyuncu Metin Keçeci, TRT 1in "Vefa Sultan" dizisinin kadrosuna katıldı. Ünlü isim, dizinin yeni sezonunda "Terzi İdris" karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Bu haber, Metin Keçeci'nin hayatında olumlu bir dönüm noktası olabilir. Uzun süredir yaşadığı maddi sıkıntılar ve duygusal zorluklarla baş etmeye çalışan oyuncunun, iş bulması ve yeni bir projeye katılması onun için büyük bir umut kaynağı olabilir. Bu durum, aynı zamanda sosyal medyada yaşanan duyarlılığın gücünü ve insanların birbirlerine destek olma önemini bir kez daha göstermektedir. Umuyoruz ki Metin Keçeci, Vefa Sultan dizisindeki rolüyle başarılı bir performans sergileyerek kariyerine yeni bir sayfa açar ve yaşadığı zorlukları geride bırakır.

Geri
Üst Alt