Son Konular

Gravity kac alinir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.254
Meslek
Webmaster

Gravity kaç alınır?

Yerçekimi (film)

Gravity filmi gerçek mi?

Yerçekimi adlı filmin Oscar başarısını kutlamak için ABD uzay dairesi NASA kendi uzay fotoğraflarını tvitliyor. NASA bu fotoğrafların 'gerçek Yerçekimi' olduğunu ifade ediyor.
Gravity filmi nerede çekildi?
Stüdyoda çekilen filmin yönetmeni Cuaron ise bu soruya alaylı bir dille cevap verdi; "Evet Rusya'da bir uzay aracına yanımızda kameralarla bindik. 3 buçuk ayımızı uzayda geçirdik. Öncesinde ise eğitim aldık. Eğitim sırasında çoğu zaman başım döndü."
Gravity filmi kaç saat?
1 saat 31 dakikaYerçekimi / Süre

Gravity nasıl bir film?

Hayatımda izlediğim en iyi uzay temalı filmlerden biri diyebilirim. İzlerken kendimi kaptırdım adeta filmin içinde yer aldım, ve kadının o zor alanlarında duyduğu hissiyatı bir o kadar bende yaşadım. Gerçekten uzay korkunç bir yer, sonsuz bir karanlık ve hiçlik. Film beni baya etkiledi, filmin sonuda çok güzeldi.

Martian filminin konusu nedir?

Marslı Film Konusu Mars'daki bir görev sırasında çıkan bir fırtınayla ekipten ayrı kalan ve o noktadan sonra da geride kalanlar tarafından bulunamayınca ölmüş olarak kabul edilen bir astronotu anlatıyor. Senaryo da bu astronotun hayatta kalma mücadelesini aktarıyor.
Zincirsiz filminin konusu nedir?
Zincirsiz, Köle Django'nun Alman asıllı ödül avcısı Dr. King Schultz ile yolunun kesişmesiyle başlıyor. Django, eski efendisini ölü ya da diri ele geçirmek isteyen Schultz ile anlaşmaya varır ve özgürlüğü karşısında Brittle kardeşleri kendisine getirme sözü verir.
Gravity ne tür bir film?
Bilim KurguGerilimFelaketDramGizemYerçekimi/Türler

Whiplash filmi ne anlatıyor?

Whiplash, genç bir müzisyenin öykünü anlatıyor. Küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan Andrew, işinde tam anlamıyla bir usta olmak ister. Üniversite tercihinde de ülkenin en iyi müzik okulu olarak gördüğü Shcarffer Konservatuarı'na girer. Henüz 19 yaşındadır ama dersler harici var gücüyle antrenman yapar.

Marslı filmi kaç yaş üstü?

13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.
The Martian filmi gerçek mi?
Bilindiği gibi Marslı romanından sinemaya uyarlanan Marslı filmi yani orijinal adıyla The Martian, bilim-kurgu film kategorisinin öncü isimleri arasında yer alanlardan olmayı başardı.
Zincirsiz filmi nerede çekildi?
Film Kaliforniya'da Lone Pine'da, Louisiana'da Wallace'da ve Wyoming'de Jackson Hole'da çekilmiş.

Kiyi Kumulu nerede bulunur?

Sill hangi ic kuvvet?

1. Konular

1. 1.282.782
  2. Mesajlar

1. 1.683.547
  3. Kullanıcılar

1. 32.191
  4. Son üye

Geri
Üst Alt