Gree marka hangi ülkenin?
Gree Electric, Guangdong eyaleti, Zhuhai merkezli, kısmen devlete ait Çinli bir büyük cihaz üreticisidir. Dünyanın en büyük konut klima üreticisidir. Şirket iki tip klima sunmaktadır: ev tipi klima cihazları ve ticari klima cihazları.Gree nerede üretiliyor?
Gree nerede üretiliyor?Şirketin merkezi Çin’in güneyinde güzel bir kıyı kenti olan Zhuhai’de yaklaşık 80.000 çalışanı ile üretim yapmaktadır.
Gree klima kaliteli mi?
Gree klima günümüzde Daikin, Mitsubishi, Fujiterma gibi bir çok markaya yedek parça üretimi yapan ve üst sınıf markaların tercih ettiği kalitede üretim yapan bir markadır.Dünyada bilinirliği oldukça yüksek olan uluslar arası bu markanın Türkiye’de henüz çok fazla duyulmamış olması akıllarda şüphe uyandırmaktadır.Gree ısı pompası kimin?
Gree ısı pompası kimin?TLC Klima ailesi olarak 30 yılı aşkın sektör deneyimimizi, Ocak 2016’da dünyanın en büyük klima üreticisi olan Gree Klima Sistemleri ile birleştirdik.
1874 yılında ABD, York’ta kurulan ve yenilikler konusunda birçok ilke imza atan York markası, sıcaklık kontrol çözümleri ve iklimlendirme sistemleri alanında dünyanın en önemli markaları arasında yer alıyor.
Midea nasıl bir marka?
Midea nasıl bir marka?Midea Group, 2013 yılından bu yana Shenzhen Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir. Temmuz 2016’dan bu yana Fortune Global 500 listesi’nde işlem görmektedir. Midea, çok çeşitli aydınlatma, su cihazları, zemin bakımı, küçük mutfak aletleri, çamaşırhane, büyük pişirme cihazları ve soğutma cihazları üretmektedir.
Eskimo klima ne malı?
Japonya’nın Fujitsu’daki General marka klimaların Türkiye distribütörü olarak konfor sağlarız, bakım ve onarım hizmtleri sunarız! Genel klima güvenilirliği ve dayanıklılığı, Japon teknolojisi, ileri üretim teknikleri ve yüksek kaliteli bileşenlerin ürünüdür.ECA klima hangi markaya ait?
ECA klima hangi markaya ait?Elginkan Ailesi tarafından kurulan Elginkan Topluluğu kuruluşudur. E.C.A.
Gree nasıl bir marka?
Gree, Çin HVAC sektöründe ‘Dünya Markası’ olarak onurlandırılan tek üreticidir. 160’dan fazla ülke ve bölgeye yayılan iş hacmine sahiptir. Bugün Gree yıllık olarak RAC’da (bireysel klimalar) 60 milyon takım ve merkezi klimalarda 5,5 milyon takım üretim kapasitesine sahiptir.Gree klima ne kadar yakar?
Gree klima ne kadar yakar?1 KW x 0.23 TL/KWh x 45/60= 0.17 TL/h kısaca saatte 17 kuruş elektrik tüketimi olacaktır.
Gelişmiş ısı pompası teknolojisi kullanılan havadan suya ısı pompası Gree ısı pompaları, mahal Isıtması yanında sıcak yaz aylarında Soğutma yapan ve kullanıcının ihtiyacı olan Kullanım Sıcak Suyu da elde edebilen “Hepsi Bir Arada” bir üründür.
Gree ısı pompası nasıl?
Gree ısı pompası nasıl?Gree ısı pompaları atmosfere zarar vermeyen ekoloji dostu soğutucu akışkan olan R410A gazını kullanmaktadır. DC inverterli kompresörüyle yüksek performans ve DC fan motorunun kademesiz ayarlanmasıyla daha fazla hava debisi elde ederek 4,56 COP değeri sayesinde düşük enerji tüketerek tasarrufu sağlar.
York klima neyin yan ürünü?
Johnson Controls firması ile güçlerini birleştiren York, yeni nesil üretim teknolojileri ile inovatif ürünler imal ediyor. Markanın farklı özelliklere sahip olan klima çeşitleri, 130 yılı aşkın bir süredir ısıtma, havalandırma, iklimlendirme ve soğutma (HVAC&R) ihtiyaçları için kullanılıyor.York klima kaç para?
York klima kaç para?York Monterosa YHKE12ZE-MMORX A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima İle En Çok Karşılaştırılanlar
| York Monterosa YHKE12ZE-MMORX A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
Fiyat | 9.500,00 TL 5 satıcı
Popülerlik | 1. Popüler York Klima
Ortalama Puan | –
İnverter | Var