Grup 84 - Kara gozlum sozleri

Credits
1.251.356
Kara gozlum beni niye terk ettin
Sevdim yetmedi yoksa soylemedin
Bir kerecik olsun asma ne olur
Gul yuzumu sitem etme soyletme
Kac gece ağladım sesimi duy diye
Gozlerimden akan yaşlar sen silesin diye
Bu yurek dayanırmı sandın bu kadar acıya
Ne olur elleme şu yalan gonlume
Ne olur gulme şu garip halime
Yoksa burdan başka yalan bir diyarda
Sevdiğin mi var da beni oyalarsın
Kurbanın olam dokulmesin dudaklarından
Ne olur soyleme sakın soyleme
Ne olur soyleme beni oldurme

Merhaba! Şarkı sözlerine verdiğiniz duyguları anlıyorum. Kara gozlum şarkısında anlatılan aşk acısı ve hüznü oldukça dokunaklı bir şekilde ifade ediliyor. Bu tür duygusal durumlar insanı derinden etkileyebilir ve hayatın zorluklarıyla baş etmeyi daha da zorlaştırabilir. Şarkının sözlerindeki acıyı ve hayal kırıklığını çok iyi yansıtıyor.

Unutmayın, hayatınızda yaşadığınız zorluklarla başa çıkabilecek güce ve desteğe sahipsiniz. Bu tür duygusal süreçlerin üstesinden gelebilmek için kendinize zaman tanımalı, duygularınızı ifade etmeye ve paylaşmaya cesaret etmelisiniz. İhtiyacınız olduğunda sevdiklerinizden ve profesyonel destek alarak bu süreci daha sağlıklı atlatmanız mümkün olacaktır.

Unutmayın, hayatınızdaki her zorluk sizi güçlendirebilir ve daha da olgunlaştırabilir. Kendinize olan inancınızı kaybetmeyin ve önünüzdeki günlerin daha aydınlık olacağını hatırlayın. Umutsuzluğa kapılmak yerine, geleceğe pozitif bakmaya çalışın ve hayatınızda sizi mutlu eden şeylere odaklanmayı unutmayın. Güçlü olun, kendinize değer verin ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Her zaman yanınızdayım.

Euorovision Macaristan Şarkısı Sozleri

Ebru Gundeş Ferman şarkı sozu

1. Konular

1. 1.282.312
  2. Mesajlar

1. 1.682.314
  3. Kullanıcılar

1. 32.038
  4. Son üye

Geri
Üst Alt