Son Konular

GTA Turkce yama nasil indirilir?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
1.765
Meslek
Webmaster

GTA Türkçe yama nasıl indirilir?

GTA 5 Türkçe Yama İndirme ve Yükleme Nasıl Yapılır?
- GTA V için yama dosyasını indirin.
- Open IV programını indirin ve yükleyin.
- Gelen ekrandan GTA V ve Windows platformunu seçin.
- Ardından oyunun kurulu olduğu dizini seçin.
- Menüden Tools sekmesine tıklayın ve ASI Manager butonuna basn.
GTA 5 te Türkçe var mı?
Türkçe yama, GTA 5'in Heist görevleri dahil olmak üzere oyundaki tüm görevleri, Online modları, DLC'leri, yan görevleri ve oyunun içerisindeki her şeyi 0 Türkçe olarak sunuyor.
Ps4 GTA 5 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?
GTA 5 Türkçe yama yükleme Programı buradan indirebilirsiniz. Adım 2: Programı bilgisayarınıza kurun, ek bir dosya indirmek istenirse izin verin. Adım 3: Kurulumdan sonra OpenIV programını çalıştırın. Adım 4: Karşınıza dil yaması ekleyebileceğiniz oyunların listesi çıkacak.

GTA 5 Yama nedir?

GTA 5 Türkçe Yama, Türkçe GTA V oynamak isteyenler için hazırlanmış yerel dil paketidir.
GTA 5 hangi diller var?
Rockstar tarafından yapılan açıklamada, GTA 5'te, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Japonca, Korece, Çince ve Rusça dil seçeneklerinin yer alacağı belirtildi. Oyunda yer alan bu dil seçeneklerinin oyunun çıktığı bölgelere göre farklılık göstereceği açıklandı.
GTA 5 Türkçe dil desteği gelecek mi?
Sonunda %100 Türkçe yamalı GTA 5'imize kavuştuk. GTA 5, şüphesiz son yılların en fazla ses getiren ve en fazla oynanan oyunlarından biri konumunda. Sunduğu oyun deneyimi ile bizi kendine bağlayan GTA 5, daha önceden ana ve bazı yan görevler kapsamında Türkçe yama ile sunulmuştu.
Oyunun sadece Hikaye Modu'ndaki görevler değil, Online modu, DLC'leri ve oyunun içinde bulunup, bir parçası olan her şey tamamen Türkçe olarak sunulmuş durumda. Dediğimiz gibi, oyunun içinde ne var ne yoksa tamamen Türkçe desteği ile sunulmuş durumda.

Isin tanimina ne yazilir?

Giderim borcu ne demek?

1. Konular

1. 1.280.958
  2. Mesajlar

1. 1.678.194
  3. Kullanıcılar

1. 31.729
  4. Son üye

Geri
Üst Alt