Son Konular

GTI sahibi kimdir?

Modoratör

New member
Credits
0

GTI sahibi kimdir?

Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. TOBB'ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları'nın ortaklığı ile kurulan ve halen Türkiye'deki Gümrük Kapıları'nın modernizasyonunu da gerçekleştiren GTİA.

GTI ne iş yapar?

GTI ne iş yapar?
GTI Teknoloji; danışmanlık, çözüm ve eğitim konularına odaklanmış bir siber güvenlik şirketidir. GTI Teknoloji olarak; Siber Güvenlik alanındaki uzmanlığımız, deneyimimiz ve uluslararası kabul görmüş endüstri standartlarının karışımından elde edilen benzersiz bir metodolojiyi takip ediyoruz.

Ömür Gebeş kimdir?

Ömür Gebeş kimdir?
Ömür Gebeş 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Orta ve lise öğrenimini İstanbul'da İSTEK Vakfı Semiha Şakir Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimi için 1995 yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. 1999 yılında ABD'nin Georgia eyaleti Atlanta kentinde bulunan Kennesaw State University İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

Arif Parmaksız kim?

1994-1999 yılları arasında Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 1999 yılında başladığı Nevşehir Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini halen sürdürmektedir. Ayrıca TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

GTI motor ne demek?

GTI motor ne demek?
Gti (Grand Tourer Injection) geliştirilmiş yanma sistemi bulunan gazı en verimli şekilde halkca tabirde en az çiğ yakma olayının gerçekleştiği sistemdir. Yanan gazı en verimli şekilde çevirip yakıldığı sistemdir. Yüksek performanslı araçlar için kullanılır.

GTI nin anlamı ne?

GTI nin anlamı ne?
gran tourismo injection anlamına gelen sportif küçük otomobiller segmenti. ilk gti golf'ün çıkardığı modeldir. unutulmaz gti modelleri arasında gösterebileceklerimiz ise peugeot 205 gti, 106, 306, volkswagen golf gibi otomobillerdir.

Cth motor kodu nedir?

Cth ise Cav motorun devamı bildiğimiz standart twincharge motor. Ckm motorlar multifuel, E85 ile çalışabiliyor. Cth ise Cav motorun devamı bildiğimiz standart twincharge motor.

GTD motor nedir?

GTD motor nedir?
Yedinci jenerasyon yeni Volkswagen Golf, Cenevre Motor Show 2013'te 181 HP gücünde yeni bir dizel versiyona kavuşacak. Yeni Golf GTD'de 2.0 litrelik 4 silindirli turbo dizel motor bulunuyor.

GTI sahibi kimdir?
Arif Parmaksız, GTİ A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmiştir. GTİ A.Ş., TOBB'ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları'nın ortaklığı ile kurulmuş olup Türkiye'deki Gümrük Kapıları'nın modernizasyonunu gerçekleştirmektedir.

GTI ne iş yapar?
GTI Teknoloji, danışmanlık, çözüm ve eğitim konularına odaklanmış bir siber güvenlik şirketidir. Siber Güvenlik alanındaki uzmanlığı, deneyimi ve uluslararası standartları benimseyen bir metodoloji ile hizmet vermektedir.

Ömür Gebeş kimdir?
Ömür Gebeş, 1976 yılında İstanbul'da doğmuş ve eğitimini Amerika Birleşik Devletleri'nde tamamlamış bir isimdir. Kennesaw State University İşletme Bölümü'nden mezun olan Gebeş, İstanbul'da doğup Amerika'da eğitim görmüştür.

Arif Parmaksız kim?
Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası ve Nevşehir Ticaret Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmış ve halen görevine devam etmektedir. Ayrıca TOBB Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmış olan Parmaksız, evli ve 4 çocuk babasıdır.

GTI motor ne demek?
GTI, Gran Tourer Injection kısaltmasıyla bilinen ve yüksek performanslı araçlarda kullanılan geliştirilmiş yanma sistemi bulunan en verimli yakıt enjeksiyon sistemidir.

GTI nin anlamı ne?
GTI, "Gran Tourismo Injection" ifadesinin kısaltması olup sportif küçük otomobiller segmentini ifade etmektedir. Bu terim genellikle yüksek performanslı otomobillerle ilişkilendirilir.

Cth motor kodu nedir?
Cth motor kodu, standart twincharge motor olan Cav motorun devamı olarak bilinen bir motor kodudur. Ckm motorlar ise E85 biyoyakıt ile çalışabilme özelliğine sahiptir.

GTD motor nedir?
GTD motor, Volkswagen Golf'ün 7. jenerasyonunda kullanılan 2.0 litrelik 4 silindirli turbo dizel motora sahip bir versiyonudur. 181 HP gücünde olan yeni Golf GTD, yüksek performans ve verimliliği bir arada sunmaktadır.

Vsync nedir acik mi olmali?

Kilic ciceginin boyu ne kadar uzar?

1. Konular

1. 1.261.840
  2. Mesajlar

1. 1.658.140
  3. Kullanıcılar

1. 31.237
  4. Son üye

Geri
Üst Alt