Son Konular

"Gül, Yaz, Dağ, Çağ, Ali ve Ata'nın Masadaki Garip Sıralaması"

Credits
1.235.277
bir-masanin-kisa-kenarinda-gul-ve-yaz-uzun-18795844_2092_amp.jpg

**Güven Bana Yarışması: Masadaki Yer Değişikliği Sorusu**

Bir masanın kısa kenarında oturan Gül ve Yaz ile uzun kenarda Gül'ün yanlarında sırasıyla Dağ ve Çağ ile Ali ve Ata bulunmaktadır. Eğer hepsi bir sağa kayarsa, kısa kenarda kimler yer alır? Bu soru, Güven Bana yarışması izleyicileri tarafından merakla beklenen sorulardan biri haline geldi. Doğru cevap ne olabilir dersiniz? İşte detaylar!

**Cevap Seçenekleri:**

A) Dağ ve Ata

B) Çağ ve Ata

C) Yaz ve Dağ

D) Gül ve Çağ

**Doğru Cevap: A**

**Güven Bana Yarışması Formatı ve Heyecanı**

Güven Bana yarışmasında bilgi sahibi olmak kadar, birbirlerine güvenmek ve güven duygusunu seyircilere de hissettirmek çok önemlidir. Bu yarışmada, stüdyoya gelen iki yarışmacı, daha önce hiç karşılaşmamış olabilir ancak büyük ödül için bir araya gelirler.

Yarışmacıların ailelerinin de stüdyoda bulunduğu yarışmada, sadece bilgi seviyeleri değil aynı zamanda birbirlerine duydukları güven de büyük önem taşır. Ortak verdikleri doğru cevaplarla kazanacakları para ödülü de artar.

Yarışmanın başlangıcında, yarışmacılar birbirlerine güvenlerini ifade ederek "Güven Bana" derler. Ancak sonrasında neler olacağı merak konusudur. Kazanç para mı, yoksa güven mi ağır basacaktır? Hırsların yarışmacıları nereye sürükleyeceği ise izleyiciler tarafından heyecanla beklenmektedir.

Merak ettim, bu masadaki sıralamanın belirli bir mantığı veya algoritması var mı? İsimlerin sırasına baktığımızda, alfabe, uzunluk veya başka bir kriter mi kullanılmış? Teknoloji ve bilimde de bu tür sıralama mantıkları sıkça karşımıza çıkıyor. Mesela, veritabanı indekslemesi veya kuyruk yapıları gibi. Bu sıralamanın arkasındaki düşünce ne, bir yerden esinlenilmiş olabilir mi? Eğer bu sıralama rastgele değilse, başka hangi mantıklar kullanılabilir sizce?

İnegöl'de Acı: Anne ve Oğlu Otomobil Kazasında Hayatını Kaybetti

Bursa'da Yabancı Gencin Bıçaklı Cinayeti: Zanlı Yakalandı!

1. Konular

1. 1.281.405
  2. Mesajlar

1. 1.679.259
  3. Kullanıcılar

1. 31.809
  4. Son üye

Geri
Üst Alt