Son Konular

Gülnar Belediye Başkanı'ndan Öğrencilere Yaz Tatili Tavsiyesi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.484
white.jpg

Gülnar Belediye Başkan Fatih Önge, öğrencilere tatilde kitap okumalarını tavsiye etti.

Önge, yaptığı açıklamada, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sonuna gelindiğini hatırlattı.

İlçede 3 bin 349 öğrenci ve 379 öğretmenin büyük özveriyle bu dönemi geride bıraktığını belirten Önge, "Öğrencilerimize, yaz tatilinde bol bol dinlenmelerini, kitap okumalarını ve sosyal etkinliklerle kişisel gelişimlerine katkı sağlamalarını öneriyorum." ifadesini kullandı.

Önge, eğitim sürecine katkı sunan öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek, belediye olarak yaz boyunca öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler planladıklarını kaydetti.

Konya'da Nitelikli Dolandırıcılık Operasyonunda 8 Tutuklama

Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu: 23 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Benzer Konular

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, öğrencilere destek olmak amacıyla maaşının bir kısmını burs olarak vereceğini duyurdu. Önge, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci olan ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) en yüksek puanı alan öğrencilere bu destekleri sağlayacak. Başkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Ankara Valisi Vasip Şahin, Öğrencilere Karne Dağıttı Ankara'da eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Vali Vasip Şahin, bir okulu ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim öğrencileri için son ders zili bugün çaldı. Vali Şahin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, 40 farklı okulda öğrenim gören 12 bin öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Gazi İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine, Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Sarıoğlan ilçesindeki öğrenciler, okullarında düzenlenen karne töreniyle yaz tatiline girdi. Fatih İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere karneleri dağıtıldı. Okul müdürü Mehmet Çoker, törende yaptığı konuşmada, geçen yıl boyunca okulda gerçekleştirilen sosyal etkinliklere vurgu yaptı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, 39 bin 240 öğrencinin karne heyecanı yaşadığı bir dönemde çocuklara kitap okumalarını önerdi. Bilecik genelinde 202 okulda eğitim gören 39 bin 240 öğrenci karne alırken, Vali Faik Oktay Sözer, çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Sözer, Atatürk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.093
  2. Mesajlar

1. 1.678.431
  3. Kullanıcılar

1. 31.747
  4. Son üye

Geri