haberci
Efsanevi Üye

Nihal Candan Anoreksiya Nedeniyle Hayatını Kaybetti
Sosyal medya fenomeni olan Nihal Candan, anoreksiya hastalığıyla verdiği mücadeleyi kaybetti ve hayata veda etti. Cezaevinde bulunduğu süreçte ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlayan genç isim, son günlerini yoğun bakımda geçirmişti. Anoreksiya nervoza teşhisi konulan Candan, bilinçli olarak yemek yemeyi reddetmesi ve aşırı zayıflama süreciyle mücadele etti.
Gülnihal Candan Kimdir?
Gülnihal Candan olarak da bilinen sosyal medya fenomeni, 15 Haziran 1995 tarihinde Mersin'de doğmuştur ve İstanbul'da eğitim hayatını sürdürmektedir. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Candan, televizyon kariyerine 2014 yılında TV8'de yayınlanan Bu Tarz Benim isimli moda yarışmasıyla adım atmıştır. Programda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Candan, daha sonra Survivor 2016 yarışmasında da yer almıştır.
Nihal Candan'ın kardeşi Bahar Candan da aynı yarışma ile tanınmış ve geniş kitlelerce sevilmiştir. Candan kardeşler, televizyon dünyasında iz bırakan isimler arasında yer almaktadır.
Nihal Candan'ın anoreksiya nedeniyle kaybettiği yaşam mücadelesi sevenlerini derinden üzmüştür. Gülnihal Candan olarak bilinen genç fenomen, anoreksiya hastalığının ciddiyetine dikkat çekmek adına önemli bir misyon üstlenmiştir.