Günal Şen: Engelliler İçin Web3'ün Potansiyeli!

Credits
1.245.688
gunal-sen-web3-engelliler-icin-hem-gelir-hem-18795727_7759_amp.jpg

İstanbul'da düzenlenen Blockchain Haftası, kripto para ve Web3 dünyasının geleceğini belirleyen önde gelen isimleri bir araya getirirken, etkinliğin en dokunaklı hikayesi Stickman'ın kurucusu Günal Şen'den geldi. Web3'ün sadece bir teknoloji olmadığını, aynı zamanda toplumsal kapsayıcılık için de bir araç olabileceğini kanıtladı.

**STICKMAN'IN YÜKSELİŞİ: ENGELLİLİKLE BAŞLAYAN BİR LİDERLİK HİKAYESİ**

Günal Şen, 19 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası sonucunda boyundan aşağısı felçli kaldı ancak teknolojiyi ağzındaki çubukla kullanarak hayatına devam etti. Web3 topluluğunda "Stickman" olarak tanınan Şen, bu dijital dünyanın sunduğu imkanlarla engelleri aşarak kendi girişimini kurdu. "Bu benim hikayem," diyen Şen, projesi aracılığıyla engelli bireylerin Web3 dünyasına katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

**ENGELLİLER İÇİN YENİ BİR FIRSAT: EK GELİR VE ÖZGÜVEN**

Şen'in oluşturduğu platform, engelli bireylerin bu alanda eğitim almalarını, seminerlere katılmalarını ve aktif dijital vatandaşlar haline gelmelerini sağlıyor. "Web3 benim hayatımda çok şeyi değiştirdi. Bilgisayar başına geçtiğimde hastalığımı unutuyor, sağlıklı bireyler gibi hissediyorum," diyerek bu dünyanın katılımının ne kadar dönüştürücü olduğunu vurguluyor. Engellilerin yüksek yaşam maliyetleri gibi zorluklarla mücadele ettiği bir ortamda, Web3 onlara hem ekonomik hem de psikolojik olarak umut vaat ediyor.

"Karıncaların Bacak Sayısı Şaşırtıcı Olarak Ortaya Çıktı!"

"Bucaspor Taraftarları, Kulübe Destek İçin Sokaklarda Buluşuyor!"

1. Konular

1. 1.282.028
  2. Mesajlar

1. 1.680.928
  3. Kullanıcılar

1. 31.944
  4. Son üye

Geri
Üst Alt