Modoratör
Yeni Üye
Günaydın Mesajina ne yazilir?
GÜNAYDIN MESAJLARI Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana.. Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın. Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ayısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın.
Ne güzel Günaydın Mesajları?
Bir gün seninle sonsuza dek uyanmak dileğimle, günaydın can parçam. Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım. Canım sevgilim, çiçeğim, günaydın. Senin günün aydın olsun ki ben de mutlu ve neşeli olayım.
Sevgilime nasıl günaydın mesajı?
Sevgilime nasıl günaydın mesajı?
Günler aydınlık, zamanın huzurlu olsun günün aydın olsun günaydın olsun sana bir tanem… En tatlı hayallerimi süsleyen sevgilim, günaydın. Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri. Bugün seninle rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.
Nasıl Günaydın yazılır?
"Günaydın mı?" yoksa "Gün aydın mı?" Nasıl Yazılır? işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Gün aydın şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Günaydın şeklinde olmalıdır.
Bir erkeğe nasıl günaydın mesajı?
Yan yana ayrı yazılır, biz hep sımsıkı olalım. Hep yanımda olduğunu bilmek çok güzel kocacım…. Günaydın… Günaydın baharım günaydın sabahım seninle güne merhaba derim seninle günü bitiririm sevgilim. Denizin özgür maviliğinde bulutların saf renklerinde ve sabahlarımın güneşinde buluyorum seni aşkım günaydın.
Günaydın efendim ne demek?
Günaydın efendim ne demek?
değerli yazar arkadaşları selamlama cümlesidir. herkese günaydın. Size de günaydın dedittirir. size de günaydın dedirten yazarlara, teşekkür ederim efendim cevabını verdirtir.
Bir kıza günaydın dedikten sonra ne denir?
cevap geldi: sanada günaydın umarım güzel bir gün geçirirsin görüşürüz.
Sevgiliye sabah ne denir?
Her günün ayrı bir güzelliği olsun, güne gülerek başla sevgilim. Günaydın. Güneş kadar aydınlık, gözlerin kadar güzel, sözlerin gibi kusursuz bir güne merhaba demenin tam zamanı! Günaydın sevgilim.
Sevgilinize nasıl günaydın mesajı atarsınız?
Sevgilinize nasıl günaydın mesajı atarsınız?
Mutlulukların aşkımızla bütünleştiği, üzüntülerin kıyılarımıza ulaşmadığı, aşkın en güzel halinin bize yakıştığı güzel bir güne merhaba diyelim mi sevgilim? Güzel rüyalarımın kahramanı, yol göstericim, yaşama sebebim, sabahlarımı en aydınlık hali, ay parçam, güneşim, sabah ışığım günaydın.
Günaydın mesajından sonra ne yazmalı?
– günaydın. + günaydın. bitti gitti. eğer 2. kişi "sana da günaydın, naberr" demiş ise konuşmak istiyordur.
Günaydın yazan birine ne denir?
+ sana aydın tabi, hayat sana güzel mını sikim. -hayırlı sabahlar. +tamam ozaman.
Efendim diye kime denir?
Efendim diye kime denir?
Efendim demek ne anlama geliyor? Bir seslenişkarşısında 'buradayım' anlamında kullanılır. Anlaşılmayan bir sözü tekrarlatmak veya karşısındakinin ne düşündüğünü sormak için söylenir. Nezaket veya saygıiçin söze katılır.
Günaydın ne zaman söylenir?
Türkçede günaydın kelimesi günün aydınlandığını, sabah olduğunu belirtmek için kullanılır.
Günaydınlar ne anlama gelir?
Günaydın deyince ne denir?
Günaydın deyince ne denir?
+ sana aydın tabi, hayat sana güzel mını sikim. -hayırlı sabahlar.