Son Konular

Gurbetin Sessiz Feryadı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.229.392
Gurbetin Sessiz Feryadı

Bir başıma kaldım, koca diyarlarda,
Yürek hasret, gözler dolu bu çâre,
Her akşam yıldızlar hüzünle parlar da,
Sesini duyarım rüyalarımda bi' çare.

Ellerim titrer, mektuplar kanar,
Gönlümde bir kuş var, kanadı kırık,
Gözlerim ufukta, gözlerin arar,
Her akşam gurbet, kalbimi yarık.

Yıllar geçer, iz bırakır derin,
Kalbimde bir özlem, her an senin,
Bir umut beklerim, yollar serin,
Gurbetin feryadı, yüreği yerin.

Gözyaşım düşer, taştan sokaklara,
Ayrılığın türküsü, ince sızı,
Her nisan yağmuru, döner toprağa,
Gurbetin sessiz feryadı, bir yalnız izi.

Terk Edilmiş Melodilerdeki Çocukluk

Bahçemde Saklı Hatıraların Kiraz Ağacı

Benzer Konular

Gurbetin Sessiz Çığlıkları Yıllar geçti sensiz, gözlerim yolda, Her gün bir yaprak daha düşer solda. Gönlümde hasret, dilimde dua, Gurbetin sessiz çığlıklarıyla. Sıcacık ellerin, gözümde tüter, Bir selamın, kalbime ateş düşürür. Zaman akar, yollar hiç bitmez, Gurbet eller, beni sana yetmez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gurbetin Sessiz Çığlıkları Bir başıma kaldım gurbet ellerinde, Yüreğimde sessiz bir çığlık yükselir, Zaman akar, hatıralar serilir önümde, Hasretle dolu kalbim, kederle erir. Gözlerim dalar uzaklara, mazide, Bir resim, bir ses, döner durur içimde, Gurbet, yalnızlıkla örer derin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
Gurbetin Sessiz Çığlıkları İlkbahar kokusu uzaklarda kalmış, Gözlerim hasretle yollara dalmış. Kalbimde bir ince sızı, derman arar, Bu gurbet diyarında, zaman yavaş akar. Geceler yıldızsız, ay ise küskün, Bir ninni gibi fısıldar yel, sessiz ve hüzün. Kalp atışlarım yankılanır boş duvarlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Uzak diyarların sessiz çığlığı, Bir bilsen nasıl kanatır kalbimi, Özlem içimde kor gibi yanar, Gurbet yolları, soğuk ve karanlık bir diyar. Gözlerimde hasretin gölgeleri, Her adımda yankılanır ayrılık, Memleket uzakta, kalmış hayallerde, Gözlerim yolda, yüreğimde derin bir sancı. Geceler uzun...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  1. Konular

1. 1.281.084
  2. Mesajlar

1. 1.678.415
  3. Kullanıcılar

1. 31.746
  4. Son üye

Geri