Son Konular

Gurcu dilinde Gogo ne demek?

Modoratör

Efsanevi Üye
Credits
0

Gürcü dilinde Gogo ne demek?

"lamazi gogo" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. Gürcüce "güzel"anlamına gelen bir kelimedir. gürcüce gücel kız anlamına gelir.

Gogo ne anlama geliyor?

okunusu itibariyle argoda kokain veya esrar anlamina gelen kelime. ispanyolca bir kelime olup cocaine olarak yazilip dilimize "koko veya gogo olarak yerlesmistir.

Lamazi Gogo minda ne demek?

" güzel kız istersin" anlamına da sahiptir. gürcüce söylendiği varsayılıyorsa eğer, "me minda" (ben istiyorum) veya "şen ginda" (sen istiyorsun) gibi söylenebilir. "lamazi gogo ginda/minda", güzel bir kadın istiyorsun/istiyorum anlamlarına gelir.

Gogo dansçısı nedir?

Gogo dansçısı nedir?
Eskiden Rus revü kızları yada showu olarak anılan dans ve dansçı kızlar bugün daha çok gece clublerinde go go girls ve rus go go dansçıları olarak anılmakta. Her ne kadar ülkemizde genelde Rus dançılar densede, Ukraynalı genç kızlar içinde go go dansı revaçta olan bir meslektir.

Seni Tavi Mikvars ne demek?

Seni Tavi Mikvars ne demek?
gürcücede 'seni seviyorum' anlamına gelen cümle.

Lamazi Gogo hangi dil?

"bana gürcüce öğretsene" diyen delikanlılara ilk öğretilen kelimelerdendir. lamazi guzel, gogo kiz demek.

Go go dansı ne zaman ortaya çıktı?

Go-go dansı, 1960'ların başında, Juan-les-Pins'de bulunan Fransız bar 'Whisky a Gogo'da ortaya çıktı .

Go-go dansı ne zaman ortaya çıktı?

Go-Go Dansı, 1960'lardan itibaren hızla bütün dünyaya yayılmış bir dans türüdür.

Go-Go hangi yılda doğdu?

Go-Go hangi yılda doğdu?
Bursa Go Turnuvası: Yılda bir kez Haziran ayında düzenlenir….Türkiye'de Go Oyunu.
1989 | ODTÜ Go Topluluğu'nun kurulması.
1990 | Türk-Japon Dostluk ve Dayanışma Derneği çatısı altında bir go kulübünün kurulması.

Gürcü dili nasıl?

Gürcü dili nasıl?
Gürcüce (Gürcüce: ქართული ენა / Kartuli ena), bir Kafkas halkı olan Gürcülerin konuştuğu dil. Gürcistan'ın resmî ve öğretim dilidir. Modern Gürcüce, Kartli diyalekti (Doğu Gürcücesi) temelinde gelişmiş ve 5. yüzyıldan (Eski Gürcüce) itibaren Gürcü edebiyatının tek dili olmuştur.

Gogo hangi yılda doğdu?

Fenomen olarak anılan Özbolat'ın sosyal medya hesabında yer alan bilgiye göre, 7 Şubat 1997 tarihinde Çorum'da doğdu ve Ankara'da yaşıyor.

Samba dansı ne zaman ortaya çıktı?

Tarihçe. Donga ve Mauro Almeida'nın yaptığı "Pelo Telefone" (1917) genel olarak ilk samba plağı olarak kabul edilir.

Go oyunu kaç yaş üstü?

Go Strateji ve Zeka Oyunu insanları düşündürmeye ve strateji kurmaya yönlendirmektedir. Go Strateji ve Zeka Oyunu Becerikli Boncuklar tarafından Avrupa standartlarında üretilmiş CE belgeli bir oyundur. 6 yaş ve üzeri için uygundur.

1. **Gürcü dilinde Gogo ne demek?**
"Gogo" Gürcüce'de "güzel" anlamına gelir. Ayrıca "güzel kız" anlamına da gelebilir.

3. **Gogo ne anlama geliyor?**
"Gogo" kelimesi argoda kokain veya esrar anlamına gelir. İspanyolca kökenli olan bu kelime dilimize "koko" veya "gogo" şeklinde yerleşmiştir.

4. **Lamazi Gogo minda ne demek?**
"Lamazi Gogo minda" ifadesi "güzel bir kadın istiyorsun/istiyorum" anlamına gelir. Gürcüce söylendiği varsayıldığında "me minda" (ben istiyorum) veya "şen ginda" (sen istiyorsun) gibi ifadelerle beraber kullanılabilir.

5. **Gogo dansçısı nedir?**
Gogo dansçısı, genellikle gece kulüplerinde performans sergileyen dansçılardır. Eskiden Rus revü kızları olarak anılan bu dansçılar, günümüzde "go go girls" ya da "rus go go dansçıları" olarak adlandırılmaktadır.

7. **Seni Tavi Mikvars ne demek?**
"Seni Tavi Mikvars" Gürcüce'de "seni seviyorum" anlamına gelir.

9. **Lamazi Gogo hangi dil?**
"Lamazi Gogo" terimi Gürcüce'dir. "Lamazi" kelimesi "güzel", "gogo" kelimesi ise "kız" anlamına gelir.

11. **Go go dansı ne zaman ortaya çıktı?**
Go-go dansı, 1960'ların başında Fransız bar 'Whisky a Gogo'da ortaya çıkmıştır.

12. **Go-Go dansı ne zaman ortaya çıktı?**
Go-Go Dansı, 1960'lı yıllardan itibaren hızla dünyaya yayılan bir dans türüdür.

14. **Gürcü dili nasıl?**
Gürcüce, Gürcistan'ın resmi ve öğretim dili olan bir dil olup Gürcüler tarafından konuşulmaktadır. Modern Gürcüce, Kartli diyalekti temelinde gelişmiş olup Gürcü edebiyatının dili haline gelmiştir.

16. **Gogo hangi yılda doğdu?**
Gogo, sosyal medya fenomeni Özbolat'ın bilgilerine göre 7 Şubat 1997 tarihinde Çorum'da doğmuş ve Ankara'da yaşamaktadır.

18. **Go oyunu kaç yaş üstü?**
Go Strateji ve Zeka Oyunu, 6 yaş ve üzeri yaş grubu için uygundur ve insanları düşündürmeye, strateji kurmaya yönlendirmektedir.

158 3 uzlasmaya tabi mi?

Kendimi sevmek icin ne yapabilirim?

1. Konular

1. 1.262.185
  2. Mesajlar

1. 1.658.596
  3. Kullanıcılar

1. 31.254
  4. Son üye

Geri
Üst Alt