Son Konular

Gürsel Tekin: CHP'nin kuruluş yıl dönümündeki programa katılacağım

Credits
1.230.139
Gürsel Tekin: CHP'nin kuruluş yıl dönümündeki programa katılacağım

Gürsel Tekin, CHP İl Başkanı olarak Taksim'de basının karşısına çıktı ve bina tartışmasının parçası olmayacaklarını söyledi. Tekin ayrıca partinin programlarına dahil olacağını da söyledi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, çalışmalarına başladı.

Bu sabah saatlerinde CHP İl Başkanı olarak Taksim'e gelen ve çelenk bırakan Tekin, akabinde de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Özgür Özel'in programı nedir bilmiyorum. Genel Başkanımızın o programına dahil olacağız."diyen Tekin, "Bugün partimizin kuruluş yıl dönümü. Başta Atatürk ve silah arkadaşları, aynı zamanda 403 tane siyasal mücadelede hayatını kaybetmiş CHP'li yoldaşlarımı, ağabeylerimi rahmetle anıyorum.

CHP savaş meydanlarında kurulmuş bir siyasi partidir. Bugün partimizin kuruluş felsefesine uygun şekilde el ele kol kola vereceğiz."dedi ve akabinde şöyle devam etti:

"TARTIŞMALARIN PARÇASI OLMAYACAĞIZ"

"SEÇMENLERİMİZİN KAFASI BULANMIŞ"

"PARTİDEKİLERLE KUCAKLAŞACAĞIZ, HERKESİ ÇATLATACAĞIZ"

Benzer Konular

Gürsel Tekin: Beni CHP binasına sokmayacak bir babayiğit yoktur Cumhuriyet Halk Partisi'nde kavga da kaos da bitmedi… Belediyelerinin yolsuzluklarıyla ortaya çıkan CHP'de gözler İstanbul İl Kongresi ve CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin iptal davasına kilitlendi. İSTANBUL'A KAYYUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Özgür Özel'den Gürsel Tekin'in "randevu" talebine ret CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin'e randevu vermeyeceğini söyledi. CHP'de işler bir hayli karışık... Belediyelerde yolsuzluk operasyonları sürerken, şaibeli kurultaylar ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Ekranlarda sunucuyu şoke eden çıkış: Anayasaya göre CHP kapatılabilir Habertürk TV’de canlı yayında konuşan Avukat Serdar Tokdemir, Anayasa’nın 67, 68 ve 69. maddelerine atıf yaparak CHP İl Kongresi'ne yönelik soruşturma sürecinin parti kapatma ya da hazine yardımlarının kesilmesine yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Gürsel Tekin: Kimse beni CHP’den koparamaz CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum olarak atanan Gürsel Tekin, ihraç edilmesi ve bundan sonra nasıl bir tutum sergileyeceğine ilişkin konuştu. "Kimse beni CHP’den koparamaz" diyen Tekin, Genel Başkanımızın çıkışları beni üzmüştür. Beni tahrik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
CHP kurmaylarından Gürsel Tekin yorumu: 'Hiçbir partiye muhalefet etmeyeceğiz' CHP kurmayları, eski genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin'in parti kuracağına dair açıklamalarına ilk kez yanıt verdi. Tekin’in kararına saygı gösteren kurmaylar, "Hiçbir muhalefet partisine muhalefet etmeyeceğiz"...
Cevaplar
1
Görüntüleme
23
  1. Konular

1. 1.281.128
  2. Mesajlar

1. 1.678.525
  3. Kullanıcılar

1. 31.759
  4. Son üye

Geri