Son Konular

Gürsel Tekin ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin arasında tartışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.227.243
Gürsel Tekin ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin arasında tartışma

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na binasına giren Gürsel Tekin'in yanına gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, masaya yumruğunu vurarak konuşmaya başladı. Bunun üzerine Gürsel Tekin ise "Masaya vurma" diyerek Aytekin'e tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde sular durulmuyor.

Şaibeli kurultaylar ve yolsuzluk operasyonları kapsamında gözaltına alınan belediye başkanları...

CHP'de gerilim tırmanırken geçtiğimiz günlerde de Gürsel Tekin, kayyum olarak atandı.

CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde seçilen başkan ve yönetimin tedbiren görevden uzaklaştırılmasıyla birlikte Gürsel Tekin kayyum olarak atanırken yaşanan gerilim, bugün tavan yaptı.

GÜRSEL TEKİN VE ENSAR AYTEKİN ARASINDA TARTIŞMA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile Gürsel Tekin arasında tansiyon yükseldi.

Aytekin, Gürsel Tekin'i il binasında bulduktan sonra basın odasına geçti ve masaya yumruk attı.

Masaya yumruk vuran Aytekin, Tekin'e şu soruyu yöneltti:

"Gürsel Başkan, 5 bin kişiyle buraya gelinir mi? 5 bin polisle buraya gelinir mi?" dedi.

"TEK BAŞIMA GELDİM"

Tekin ise"Masaya vurma"dedikten sonra, "Tek başıma geldim ben buraya. Bu tamamen bizim inisiyatifimiz dışında gelişen bir olay." dedi.

Tekin ayrıca,"Bu işin tarafı biz değiliz."sözleriyle mahkeme kararının kendi kontrollerinde alınmadığını vurguladı.

1. Konular

1. 1.280.931
  2. Mesajlar

1. 1.678.115
  3. Kullanıcılar

1. 31.723
  4. Son üye

Geri
Üst Alt