haberci
Efsanevi Üye
Gürsel Tekin'den tv100'e özel açıklamalar: Kıskanmayın bir gün sizin de olur
CHP İstanbul İl Yönetimi başkanlığına atanan Gürsel Tekin, tv100 canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, mal varlığına ilişkin sorulara da yanıt verdi.
İstanbul İl Başkanlığı seçimlerine "şaibe" karıştırıldığına ilişkin görülen davada, CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi'nde seçilen yönetim görevden alındı ve Gürsel Tekin kayyum olarak görevlendirildi.
Eleştirilerin hedefi olan Gürsel Tekin, Tv100'de yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına telefonla bağlandı.
Bağlantıda mal varlığına ilişkin sorulara, "Kıskanmayın bir gün sizin de olur. Bir gazeteci 11 şirket, 399 daire vs. diye haber yaptı. Biz ciddiye almadık ve bu böyle gitti. 1994 yılında aldığım bir evim var. Eşimin bir dairesi var. Bir tane de arabamız var. Çok şükür bunlar bize yetiyor fazlasıyla.'' diyen Tekin, şöyle devam etti:
"BİZİM HAKLI OLDUĞUMUZU GÖRDÜLER"
''AĞIR LAFLAR SÖYLERSENİZ YARIN BİRBİRİNİZİN YÜZÜNE BAKAMAZSINIZ''
"MUTLAKA BİR GÜN HESABI SORULACAK''
"BİZ DOĞARKEN KEFENİMİZİ GİYDİK"
''MİLLETVEKİLİ GİZLİ KAMERAYLA ÇEKMİŞ''
"BEN ARKADAŞLARIMA ACI SÖZ SÖYLEMEM"
KAYYUM HEYETİNDEKİ 2 KİŞİNİN GÖREVDEN ÇEKİLMESİ
"Ben tarihimizde böyle bir şey görmedim. O arkadaşımıza da hangi baskıların olduğunu biliyorum. Hiç önemli değildir. Elbette her insan bu kadar psikolojik baskıya dayanamayabilir.
O kişi arkadaşımızda bizim yoldaşlarımızdır. Onlar benim yoldaşlarım. Arama sebepleri eski yeni yönetim çatışması konusunda büyük rahatsızlıklar duyuyor.
KILIÇDAROĞLU VE ÖZEL NE ZAMAN GÖRÜŞECEK?
Her iki liderimle görüşürüm çok vaktimiz olmadı ama önümüzdeki günlerde hem Özgür Özel hem de Kılıçdaroğu'yla da temasımız olacak.
''MUTLAK BUTLAN KARARI İSTANBUL'U ETKİLER Mİ"
'Ben orayla ilgili değilim. Umut edelim ki sorunsuz biter çünkü CHP'nin bir an önce yargı kıskacından çıkması lazım. Ben bir şey söyleyemem çünkü hukukçu değilim."
"CHP BÖLÜNMEZ"
Öte yandan Tekin, Kılıçdaroğlu'nun"8 ilçede hangisini istiyorsan belediye başkanı ol"dediğini ifade etti.