Guti Hernandez simdi ne yapiyor?

Modoratör

Yeni Üye
Credits
0

Guti Hernandez şimdi ne yapıyor?

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Guti, İspanya 2. Ligi takımlarından Almeria'nın teknik direktörü oldu. Beşiktaş'ın eski yardımcı antrenörü "Guti" lakaplı Jose Maria Gutierrez, İspanya 2. Ligi takımlarından Almeria'nın teknik direktörü olmak için anlaşma sağladı.

Hernandez nereli?

Theo Bernard François Hernández (d. 6 Ekim 1997), Fransız futbolcudur.

Guti Hernandez kim?

Guti Hernandez kim?
Jose Maria Gutiérrez Hernández veya kısaca Guti (d. 31 Ekim 1976, Torrejón de Ardoz), orta saha mevkiinde görev yapmış İspanyol eski millî futbolcudur. Real Madrid'de oynadığı dönemde takımın 2. kaptanı olmuştur.

Guti futbolu ne zaman bıraktı?

Aktif futbol hayatını 2011 yılında noktalayan Guti, futboldan kopmayarak teknik direktörlük kariyerine adım attı.

Guti toplam kaç gol attı?

Tüm performans bilgileri
Müsabaka | wettbewerb |
Toplam: | | 124
LaLiga | 387 | 4
Şampiyonlar Ligi | 97 | 1
Kral Kupası | 40 | 1

Guti neden futbolu bıraktı?

Guti neden futbolu bıraktı?
Guti ayrılığının tek sebebinin takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal olduğunu söylerken, bu kararın zor olmadığını belirtti. Öte yandan yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, "Size kendi ağzımdan söyleyebilirim ki Beşiktaş ile kontratım sona erdi.

Guti Hernandez nereli?

Torrejón de Ardoz, İspanyaGuti Hernández / Doğum yeri

Guti nerenin Teknik Direktörü?

Guti Hernandez hangi mevkide oynuyor?

Guti Hernandez hangi mevkide oynuyor?
Orta sahaGuti Hernández / Pozisyon

Ilhan Mansız Beşiktaştan neden ayrıldı?

Asistanaliz.com'dan Kartal Yiğit'in ulaştığı bilgilere göre İlhan Mansız'ın ayrılmasının sebebi sağlık sorunları değil. Mansız'ın siyah-beyazlı kulüpten 4 aydır maaş alamadığı ve Beşiktaş İdari menajeri Ali Naibi ile A Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı'nın yanına gidip "Aylardır para alamıyorum. Sadece bir kere para aldım.

Guti Hernandez şu anda İspanya 2. Ligi takımlarından Almeria'nın teknik direktörü olarak görev yapmaktadır. Geçmişte Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük yapmış olan Guti, futbol kariyerine Real Madrid'de orta saha olarak devam etmiş ve takımın 2. kaptanı olmuştur. Aktif futbol kariyerini 2011 yılında noktalayan Guti, futbolu bırakmasının sebebinin takımın teknik direktörü ile yaşadığı anlaşmazlık olduğunu belirtmiştir.

Guti'nin futbol kariyerinde toplamda 124 gol atmıştır. Bu gollerin dağılımı ise La Liga'da 4 gol, Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol, ve Kral Kupası'nda 1 gol şeklindedir.

Guti Hernandez, futbol kariyerinde orta saha pozisyonunda yer almıştır. Ayrıca, İlhan Mansız'ın Beşiktaş'tan ayrılma sebebi sağlık sorunları değil, maaş alamama gibi nedenlerle ilişkilendirilmektedir.

Tandoori masala nasil yapilir?

EPS kopuk nasil uretilir?

1. Konular

1. 1.282.312
  2. Mesajlar

1. 1.682.320
  3. Kullanıcılar

1. 32.038
  4. Son üye

Geri
Üst Alt