Güven Hastanesi kime ait?
Ahmet Küçükel ve Dr. Aysun Küçükel tarafından kurulmuş özel hastanedir. Ankara’nın ikinci özel hastanesidir. 2016 yılı itibariye 48 bölüm, yaklaşık 150 doktor ile hizmet vermektedir.Dr Ahmet Küçükel kimdir?
Dr Ahmet Küçükel kimdir?20 Eylül 2009), Türk siyasetçidir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Almanya’da Genel ve Damar Cerrahi İhtisası yapmıştır. Almanya Epindorf Üniversitesi Öğretim Üyeliği, Bursa Tıp Fakültesi Öğretim Üyeliği, Büyük Türkiye Partisi ve Doğru Yol Partisi Kurucu Üyeliği, TBMM XVIII. ve XIX.
Banu Küçükel kimdir?
Banu Küçükel kimdir?1971 tarihinde Almanya Bremen’de doğdu. 1992 yılından bu yana Güven Hastanesi’nin çeşitli bölümlerinde aktif rol oynayan Banu Küçükel, hali hazırda Güven Hastanesi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Güven Çayyolu Sağlık Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.
Güven cevheri kim?
Cevheri Güven (d. 25 Kasım 1977, Erzurum), Türk gazetecidir. Nokta dergisi eski genel yayın yönetmenidir. 3 Kasım 2015 tarihinde “halkı hükümete karşı silahlı isyana tahrik etmek” suçlamasıyla tutuklanmış, 29 Aralık 2015’te ise adli kontrol şartı ile tahliye edilmiştir.Güven Hastanesi Başhekimi kim?
Güven Hastanesi Başhekimi kim?Nadire Yeşim Çetinkaya Şardan | Güven Hastanesi.
Aysun Küçükel ne zaman öldü?
Aysun Küçükel ne zaman öldü?20 Eylül 2009Ahmet Küçükel / Ölüm tarihi ve yeri
Nüket Küçükel nereli?
Nüket Küçükel Ezberci 1968 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Liseyi TED Ankara Koleji tamamlayarak 1986 yılında buradan mezun oldu. Üniversite eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü tamamladı. İyi derecede İngilizce ve İspanyolca biliyor.Cevheri Güven nerede doğdu?
Cevheri Güven nerede doğdu?ErzurumCevheri Güven / Doğum yeri
Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kim?
Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kim?Prof Dr ilyas atar kimdir?
Prof. Dr. İlyas Atar 1998 yılında kardiyoloji ihtisasına başlamış ve eğtiminin 3. yılından itibaren Aritmi ve Elektrofizyoloji alanında çalışmaya başlamıştır. 2003 yılında Kardiyoloji Uzmanı olduktan sonra 2 yıl daha Aritmi ve Elektrofizyoloji alanında eğitim almıştır.Ahmet Küçükel ne zaman öldü?
Ahmet Küçükel ne zaman öldü?Nüket Küçükel kaç yaşında?
Nüket Küçükel kaç yaşında?Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde yer alan Nüket Küçükel, 1972’de dünyaya gelmiştir. 49 yaşındaki iş insanı, lise eğitimini Ankara TED Koleji’nde, üniversite eğitimini Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır.